sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Kuvapostaus ekasta dieettipäivästä


Eilen sitten tuli käytyä ruokaostoksilla valmistautuen Superdieettiin.  Samoin vitamiineja tuli hankittua samalla.

 Myönnän, että eilen vielä tuli syötyä maailman parasta leipää, irtokarkkeja ja tacoja. Mutta kyllä tätä dieettiä on odotettu, ja oli noiden jälkeen niin hyvä fiilis alkavasta ruokavaliosta :)


 Tänään heräsin ihan superinnoissani kahdeksalta aamulla. Otin aamupainon, mikä oli tasan 120 kg. Kilo turvotusta vappuherkuista... otin myös mittoja, joita voin sitten dieetin loputtua laitella vertailun vuoksi. Sitruunaveden jälkeen (ei siis kuulu dieettiin vaan on mun oma juttu) kävin herättämässä mun rakkaani, suostui lähtemään kanssani aamulenkille! :D Tehtiin 45min lenkki tyhjällä vatsalla. Kotona sitten maistuikin aamupala ja aamukahvi.

Tämä sunnuntai on pitkälti koostunut ruoanlaitosta. Ruoan punnitsemista ja jakamista rasioihin. Useampi annos kun kannattaa tehdä kerralla! :) Tältä näytti mun tämän päivän lounas ja päivällinen.


 Illemmalla tuli vielä tehtyä kotitreeni. Se oli tosi hyvä, ei ollenkaan liian raskas, mutta kuitenkin tuli hiki. Ilokseni huomasin, ettei siihen mennyt edes puolta tuntia, vaikka tein kaikki kolme sarjaa. Olin alkuun peloissani, jaksankohan tehdä kotitreeniä, mutta kyllä nyt tavoitteena olis joka toinen päivä tehdä se. Vesipulloja käytin painoina, ja lopuksi join proteiinijuoman. Mulla on sellaista Leaderin 100% whey+ proteiinijauhetta, jota lähinnä toi mies käyttää aina salin jälkeen. Nyt minäkin siis. :D
Hyvin sujunut siis dieetin eka päivä täällä, vaakaan hyppään varmaankin ens sunnuntaina niin selviää ensimmäisen viikon tulokset. Haastetta tuo tuleva kiireinen viikko, kun on menoja töiden jälkeen enkä tule suoraan töistä kotiin syömään.. niin ruokaväli tulisi aivan liian pitkäksi, täytyy siis jotenkin kuljetella eväitä mukana. Järjestelykysymys ;)


1 kommentti:

  1. Haastan sut :) http://mustronger.blogspot.fi/2014/05/haaste.html

    VastaaPoista