lauantai 2. helmikuuta 2013

Tankattu olo ja edistyskuvia

Tänään on pitänyt syödä ihan hirveästi. Olo on ollut ähky koko ajan ja  syömisväli on ollut 2,5 tuntia, jotta ehtii kaikki kuusi ateriaa syödä. Tämän päivän aikana olen huomannut, miten epäterveellisesti ja liikaa sitä on tullut syötyä ennen, joka päivä hirveitä hiilihydraattimääriä. Voin sanoa, että tämän dieetin aikana olen päässyt eroon hiilihydraattiriippuvuudesta melko hyvin. Leipä ja riisi ei maistu ollenkaan niin hyvältä,  kuin muka joskus ennen. Olo on huono, turvonnut ja väsyttää hirveästi. Tämän jälkeen painokin varmasti alkaa laskemaan nopeasti, ja motivaatiota on taas kerrakseen! Kyllä terveellinen ruokavalio vaan pitää olon hyvänä ja pirteänä. Tässä vähän kuvia tän päivän syömisistä, tein tän nyt nopeasti joten siksi tuli tosi huono :D




Ostin tänään Citymarketista "tavoitetreenipaidan". Siksi lainausmerkeissä, kun paita mahtuu mulle jo nyt, mutta on vähän liian tiukka enkä kehtaisi käyttää sitä jossain jumpassa. Kolmannessa kuvassa on tämä uusi kaunis paita. Kotitreenissä menee kyllä. Mulla on huonosti mitään treenivaatteita, edellinen ei ole kovin kiva oikeastaan (keskikuvassa). Turkoosi on Skila Sport -merkkinen, maksoi alennuksessa 19,90€ ja on tosi pehmeää ihanaa kangasta. Tykkään! :) Otin ihan vaan kuvaa paidasta, mutta ajattelin nyt samalla laittaa pari edellistä kuvaa rinnalle, jos noista nyt hieman näkee pienenemistä. Itse huomaan kuvista ja omista vaatteistakin, että ympärysmitta on pienentynyt vähän joka kohdasta. 12kg on eroa ensimmäisen ja viimeisen kuvan välillä. Viimeinen kuva ei ole edes aamulla otettu, vaan parin hiilariannoksen ja kauppareissun jälkeen, jolloin olo oli hieman turvonnut.



Tässä vielä pari motivaatiokuvaa ;)





7 kommenttia:

  1. Onpa ihana talvinen paita:) Pian uskallat laittaa sen jo jumppaankin:)

    VastaaPoista
  2. Kyllä kuvista huomaa muutosta! :) Ei mee kauaa, kun pääset jumppailemaan uudessa paidassa ihan "julkisestikin" eikä vaan kotona verhojen takana! :) tsemppiä!

    VastaaPoista
  3. Sait uuden lukijan :) Ja hienosti olet laihtunut, kyllä kuvista huomaa eron. Itsellä myös tavoitteena saada painoa pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva saada uusia lukijoita :) Onnea myös sun painonpudotukseen!

      Poista