perjantai 1. helmikuuta 2013

Pikapostaus painosta ja vastaus

Paino tänään -6,7kg aloituksesta ja kokonaispudotus 12kg! Mä olen niin onnellinen :) Treenata ei tosiaan uskalla vielä, aamulla sattui vähän keuhkoihin kun haukottelin ja tajusin, ettei ne olekaan täysin parantuneet.

Sain kysymyksen edelliseen postaukseen:

LiLa31. tammikuuta 2013 23.14

Osaatko btw sanoa missä määrin SD-ruokavalio eroaa GFG-ruokavaliosta?


Mielestäni ruokavalio (ainakin minun, yli 20kg pudotettavien ryhmässä) poikkeaa melko paljonkin. Hiilihydraatteja tässä ei syödä juuri lainkaan muuta kuin alussa (eli siis leipä, pastat/riisit ym sekä hiutaleet). Maitorahkaa itse syön marjojen ja mehukeiton kanssa kolme kertaa päivässä. Myös vihannesten syönti on rajoitettu vain vihreisiin kasviksiin kuten parsakaali, kukkakaali, kaali, sipuli, kesäkurpitsa, kurkku, parsa yms. :)

Muutenkin kaikkea superdieettiin ja minuun liittyvää saa vapaasti kysyä! Olisi ihan kiva vastailla kysymyksiinne :) Sitä arvontaakaan en ole unohtanut, en vain ole ehtinyt kauppaan hakemaan mitään arvottavaa. Mutta tulossa on.

Ihanaa helmikuuta kaikille!


6 kommenttia:

  1. Hienosti on sulla lähtenyt paino tippumaan SD:llä. Onnea! Itse odotan pelon sekaisin tuntein oman SD:n alkua ja mitä se tuo sitten tullessaan. Tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista
  2. Onnea hienosta pudotuksesta! :)

    VastaaPoista
  3. Hyvin on paino pudonnut, onnittelut! :)

    VastaaPoista
  4. paljon onnea hienosta pudotuksesta! hyvähyvä! :) jatka samaan malliin! :) ite oon mukana kuntosalin xtravaganza-ryhmässä, mutta on mielenkiintoista seurata myös tätä sun superdieettiprojektia! :)

    VastaaPoista