tiistai 12. helmikuuta 2013

Huolta superdieetin loppumisesta

Superdieetti alkaa olla lopuillaan, ja huomaan sen vaikuttavan motivaatiooni. Ruokamäärä tippui taas tällä viikolla ja nälkä on useammin kuin ennen. Eniten oon huomannut, miten hiilarihimo on taas palannut ja kaikkea tekisi mieli. Toki nämä syömiset menee jo rutiinilla, mutta silti ärsyttää, miten paljon kaikkea haluaisi syödä mitä ei saa :(  Tiedostan senkin, että dieetti loppuu tällä viikolla ja mietin jo mielessäni mitä kaikkea ensi viikolla tekis mieli syödä. Enkä haluaisi ajatella niin! Tarkoitus ei ole kuitenkaan ahmia tai syödä liikaa vaan nimenomaan opetella sitä terveellistä ja tavallista syömistä! Onneksi väliviikko on vain yksi viikko ja alkaa extra, koska en missään nimessä koe olevani valmis laihduttamaan omin neuvoin. En varmaan koskaan tule onnistumaan siinä. Tää dieetti on paras mahdollinen mulle siinä mielessä. Olen tosi onnellinen siitä, että paino on vihdoin alkanut laskemaan vuosien yritytysten jälkeen mutta pitkä matka on edessä ja toivoisin pääseväni lähes kokonaan eroon hiilarihimoista.

Ei tässä kuudessa viikossa paranneta tunnesyömistä, joten sen kanssa mun on painittava ensi viikollakin. Ajattelin kyllä tehdä jonkinlaisen kirjallisen suunnitelman ruoista, mitä tulen syömään, ettei tuu syötyä mitä sattuu. Rahkasta ajattelin pitää taukoa, koska tässä sitä tulee niin paljon. Ruisleipää ja kaurapuuroa, niitä kaipaan. Ja keitettyjä kananmunia. Viikonloppuna mennään ravintolaan ystävien kanssa, ja aion katsoa etukäteen netistä ruokalista ja annosten kalorimäärät ja valita paremman vaihtoehdon (missä ei ole 2000kcal ;)).

Toivottavasti pärjään, ja onneksi on mies tukena. Ei olis kiva lihoa viikossa viittä kiloa jos on kuudessa viikossa pudottanut kahdeksan :D

3 kommenttia:

  1. tsemppiä! Kyllä sä pärjäät kun vaan päätät vahvasti ;)

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä jatkoon! Voi kun tämä elämäntaparemontti olisikin helppoa =/ Mutta kyllä siinä onnistua voi! Ja uskon, että tuo henkinen puoli on yhtä merkittävässä asemassa kuin ruokailu, liikunta ja muu.

    VastaaPoista