sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Punnitusta ja kehonkoostumusta

Kuten sunnuntaisin, tänäänkin oli punnituspäivä! Pelkona oli, etten ole tankkauksen jälkeen laihtunut, koska hetkellisestihän tankkaus toi reilun kilon plussaa. En ole koko viikkoon astunut vaa'alle, joten jännitin punnitusta. Tulos oli:

120,4 kg (-1,2kg viikkopudotus)
(-7,9 kg / 5 viikkoa)
Napa: -10cm

Ja kokonaispudotus -13,2 kg. Vau! Olen todella tyytyväinen superdieetin tuloksiin, enkä ole edes treenannut yhtään. Tankkauksen plussat huomioiden paino on laskenut maanantaista -2,4kg. Ensi viikolla aion aloittaa kotitreenin neljä kertaa viikossa, vaikka viikkoni onkin ihan täyteen buukattu. Mut aikaa on löydyttävä ja aion merkitä kalenteriin etukäteen, koska treenaan.

Kehonkoostumusvaaka saapui meille myös perjantaina. Sitä odoteltiinkin jo! Sain rasvaprosentiksi 59%, lihasprosentti oli muistaakseni 18%. Viskeraalirasva 9 mikä oli normaali, ja siitä olin iloinen. Miehen rasvaprosentti oli luonnollisestikin paljon alhaisempi, ja lihasprosentti korkeampi mutta sitten taas viskeraalirasva oli paljon korkeampi. Tämänpäiväinen punnitustulos on tehty siis vanhalla vaa'alla vielä, koska uusi vaaka näytti aamulla 119,9kg. Otan uuden vaa'an lukemat käyttöön kun superdieetti extra alkaa 25.2.

Viisi viikkoa takana ja yksi edessä. Nopeasti on aika mennyt enkä koskaan olisi omatoimisesti päässyt näin hyviin tuloksiin. Viikkopudotus keskimäärin on -1,5kg eli sellainen tahti on ihan sopivakin näin ylipainoiselle eikä lähde lihasta liikaa. Treenit kun tulee mukaan niin tietysti vielä vähemmän.

Minulta kysyttiin arvontakommenteissa superdieetin ruokavaliosta. Me emme kovin tarkasti saa kertoa, koska tämä on maksullinen ohjelma, mutta aika paljon on tullutkin ilmi kuvissa ja teksteissäni mitä syön. Sen verran voin luetella, että ruokavalioon kuuluvat maitorahka, raejuusto, kananmunan valkuaiset, liha/kala/kana, vihannekset (lista sallituista), marjoja, cashewpähkinöitä, leseitä, sitten saa syödä esimerkiksi proteiinipatukan tai sellaista proteiinivanukasta. Itse en ole vanukasta kokeillut. Jos joku on, kertokaa ihmeessä millaista se on. Makuja on nimittäin mm. valkosuklaa, minttusuklaa, suklaa ja toffee. Itse saa siis melko paljon soveltaa mitä ruokaa tekee ja syö. Vaihtoehtoja on hieman ja hauska on kuulla miten erilaisesti toiset superdieettiläiset syövätkään.

Mun eilinen ja tämän päivän ruokalista näyttää tältä:

Aamupala: Rahkamarjasmoothie, kahvia ja vettä
Lounas: Lihapullia ja kurkkua
Välipala: Proteiinipatukka, pähkinöitä
Päivällinen: Kaalipata ja raejuustoa
Iltapala: Rahkaa ja mehukeittoa

Ja nälkä pysyy loitolla! ;) Olen ollut viikonlopun käsityökurssilla, ja eväänä oli:



Kuvasta puuttuu kurkkutikut. Nyt lähden tekemään kotitreeniä, koska olen päättänyt aloittaa treenit NYT! :)

4 kommenttia:

  1. Huikeeta tulosta kyllä teet! :)

    Ite alotan huomenna SD:n... Jännittää, mutta hyvällä tavalla!

    VastaaPoista
  2. Mä ostin syksyllä sen toffeen kun tuli pudding markkinoille. Se oli alkuun hieman jauhoinen koostumukseltaan, mutta kun antaa olla jääkaapissa pidempään kuin sen vaaditut 5 minuuttia, tulee siitä parempaa. Viime viikolla ostin suklaan itselleni lisäksi. Se on enemmän vanukasmaisempaa kuin toffee koostumukseltaan. Toffee on ilmavampaa kuin suklaa. Tänään kokeilein tehdä niistä kerrosvanukasta eli ensin suklaata kokonainen annos, annoin sen jäätyä jääkaapissa (tein eilen illalla sen eli yön yli) ja tänään lisäsin sitten toffeet + marjat + pähkinät päälle, hyvää oli!

    Toki jos ei ole aiemmin palautusjuomia/proteiinijauheita käyttänyt, saattaa mennä hetki ennen kuin siihen makuun tottuu.

    VastaaPoista
  3. Onnea pudotuksesta! :) Hieno juttu! :) Mikäli saat vastata, niin kuuluuko superdieettiin siis viisi ruokailua päivässä? :)
    Ite laihdutan xtravaganzalla ja mun pitää nyt pussikeitto/pirtelövaiheessa syödä 6 kertaa päivässä, mutta sama tahti jatkuu myös sitten, kun saan siirtyä (osittain) oikeaan ruokaan.

    VastaaPoista
  4. Mulla alkoi tänään SD. Vähän samansuuntaista ruokavaliota olen käyttänyt muutaman viikon ennen tätä päivää. Välillä paremmalla ja välillä huonommalla menestyksellä. Nyt aion kuitenkin noudattaa ruokaohjeita tarkasti enkä hyväksy itselleni lipsumisia siinä asiassa.

    Itse en vielä ole tuota puddingia kokeillut, mutta olen kuullut sitä kehuttavan. Mauista toffee on saanut paljon kehua. Ajattelin itsekin ostaa sitä lähiaikoina.

    VastaaPoista