perjantai 4. tammikuuta 2013

Into piukassa!!!



Apua, mä oon ihan älyttömän innoissanni maanantaina alkavasta Superdieetistä! Ohjeita on odotettu jo melkein pari kuukautta ja EILEN NE TULI! Jes. Ilta menikin niitä lukiessa ja mieskin totesi, ettei ruokavalio näytä ollenkaan pahalta. Yllättävän paljon vaihtoehtoja on esim. aamu- ja iltapalaan ja ideoita tuli heti millaisia ruokia voisi tehdä (salaatteja sekä lämpimiä ruokia) annetuista ruoka-aineista. En usko, että ruoka tulee tuottamaan vaikeuksia, kunhan vaan alkuun pääsen eroon herkkukierteestä (varsinkin sokeri).

Foorumi tuntuu kannustavalta ja innostavalta, siellä voi esittää ne tyhmimmätkin kysymykset ja saa vertaistukea toisilta dieettaajilta. Mulla on pitkin päivää käynyt fiilis, et tässä sitä ollaan, varmaan lihavimpana kuin koskaan, ja tästä on vaan suunta alaspäin ;) Kiloissa tietenkin. Tänään kadutti, kun ostin kaupasta vielä "viimeiset" viikonloppuherkut: lakritsia ja suklaapatukan. Mutta oli sellainen tunne, että nämä on nyt ne viimeiset herkut, jotka syön. Ja lakupussia lukiessa alkoi jo hieman ällöttää, sehän on tehty siirapista, jauhoista ja sokerista enimmäkseen... Juuri niistä mistä mä aion päästä eroon! :)

Intoa ja motivaatiota riittäis vaikka muille jakaa. Oon päättänyt tosiaan noudattaa ohjeita pilkun tarkasti, aion käyttää lisäravinteita (vaikka niitä tulikin todella paljon, mutta suurin osa niistä hankitaan kotiin) sekä uskalsin jopa luvata itselleni suorittaa treenit. Kotona suoritettava treeni vaikuttaa tosi kivalta, liikkeet ovat tuttuja vuosien varrelta jumpista, ainoa mikä mietittyttää on kävelylenkit aerobisena treeninä. Jatkan kyllä jumppaa, vesijuoksua ja joogaa, ainakin kahdesta ensimmäisestä tulee hyvä aerobinen treeni. Eikös? Harmi, kun kaikki kaupat yms on niin kaukana, ei voi hyödyntää kävelylenkeissä. Muutaman kilometrin matka jos olisi niin mähän kävelisin asioille ja jumppaan ja uimaan. Me myytiin cross trainer syksyllä, nyt olisi ollut sille tarvetta!

Tavoitteena on huomenna käydä ruokaostoksilla ostamassa ensi viikon superdieettisapuskat ja lisäravinteet, siivota ruokakaappi sekä jääkaappi heittämällä pois kaikki turha/houkutteleva. Kaapin siivous on pitänyt muutenkin tehdä jo kuukauden ajan, nyt siihen on myös hyvä syy! Sieltä taitaa vielä löytyä pahoja joulusuklaita, jotka suuntaavat huomenna roskikseen.

Sunnuntaiaamuna aion ottaa mitat itsestäni, alkuvalokuvat ja punnita itseni. Sellainen ajatus olisi, että aloittaisinkin jo sunnuntaina superdieetin, kun on vapaapäivä. Silloin vois käyttää rauhassa aikaa ruoanlaittoon, eväiden tekoon töihin sekä harjoitella vaikkapa kotitreeniä. Ja sais tuntumaa ruokavalioon. Mä en oo kilotavoitteita asettanut superdieetille, miehelle kyllä totesin aiemmin, että toivoisin kilo viikossa tahtia vähintään. Olen nyt tosin lukenut fitfarm-onnistujien tarinoita, ja moni yli satakiloinen on pudottanut puolessa vuodessa monta kymmentä kiloa! Vautsi. En mä edes uskaltaisi unelmoida siitä, että olisin ennen kesää vaikkapa 20kg kevyempi. Aika näyttää!








8 kommenttia:

  1. Kuulostat kyllä tosi innokaalta ja motivoituneelta :) Hyvä, että niitä vaihtoehtoja löytyy ruokailuihin, mutta varmasti niitä pitää ollakkin jos puol vuotta tolla tekee, vai muuttuuko ne jossain vaiheessa?

    Tsemppiä diettiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on Finde 6 viikkoa ;) Mutta sen jälkeen on tietysti aikomus jatkaa superdieetti extraan, joka alkaa hieman tämän loputtua ilmeisesti.. mut kuusi viikkoa kerrallaan mennään. Ja ruokavalio muuttuu hieman viikoittain.

      Kiitos tsempistä! :)

      Poista
    2. Haha.. hups :D No olin mä oikees numerossa, 6 vk tai 6 kk melkeen sama ;)

      Poista
  2. Hei mieletöntä!! Ihana lukea tuosta tarmostasi, mahtia että olet innostunut! Hienosti se menee, pidä kunnon tsemppi päällä vaan ja muista olla itsellesi armollinen, mutta tomera. Tulta päin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirveästi, ihanaa kun olette kaikki tsemppaamassa mua ja uskotte muhun! Se ihan oikeasti lisää motivaatiota.

      Tomera täytyy kyllä olla ;)

      Poista
  3. Ihana innostus! Oma motivaatio auttaa todella paljon ja jospa se liikunnan ilo löytyisi myös. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivon itsekin, että liikunnan ilo löytyy. Kotitreeni ainakin kuulostaa mukavalta, kun ei tarvitse lähteä mihinkään :D

      Poista
  4. vitsit tätä oli kyllä mukava lukia! :) Tuli oikeen itellekki kova remmi päälle!

    VastaaPoista