lauantai 5. tammikuuta 2013

Aloitusmitat

Noniin, superdieettiin valmistauduttu henkisesti ottamalla aloitusmitat ja -kuvat. Tässä muutamia mittoja:

Napa 133cm
Vyötärö 129cm
Lantio 135cm
Rinnan alta 119cm
Allit oikea 46cm
Allit vasen 44cm
Oikea reisi 81cm
Vasen reisi 77cm

Paino 128,7kg
Pituus 165cm
BMI 47

Ja päätin sitten julkaista myös hirveät aloituskuvat.




Superdieetti jakso kestää 6 viikkoa. Sen aikana syön ohjeiden mukaisesti, normaalia ruokaa, sekä lisäravinteita oman halun mukaan (haluahan löytyy!) sekä treenaan. Ja koska näitä kiloja ei kuudessa viikossa pois saa, niin aion tietysti jatkaa myös muille Superdieetti-jaksoille, ja käsittääkseni tämän jälkeen on mahdollisuus vain Superdieettiläisten osallistua Extraan.



Ylhäällä kuvaa vähän tämän päivän ostoksista. Ostin itselleni ihanan pinkin shakerinkin ;) Sillä saa kivasti sekoitettua palautusjuomat.


Huomenna se sitten alkaa, elämänmuutos kohti parempaa!



P.S Tervetuloa uusille lukijoilleni! :) Mä päätin suorittaa arvonnan sitten kun 80 lukijaa on kasassa!




16 kommenttia:

  1. Kasapäin tsemppiä ja voitontahtoa alkavaan koitokseen! :)

    VastaaPoista
  2. Oikein supertsempit superdieetiin :)

    VastaaPoista
  3. On siinä purkkii ja purnukkaa! Ei muutaku hirmuisesti tsemppiä koitokseen :) Sä teet sen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Purnukoita tosiaan riittää - ja nuokin muka vaan kuudeksi viikoksi, hih! Kiitos tsempistä, mä teen sen todella :)

      Poista
  4. Tsemppiä sinne :) Täällä ollaan samoissa puuhissa ja painoa enemmän kuin sinulla. Itse VHH ruokavaliolla. Alkuun ainakin pyrin syömään vain 20 g hiilareita/pvä jotta saan hyvän alun ja tsempin nopeasta painonpudotuksesta. Juuri olen kärsinyt 3 päivän hiilari vierotusoireista johtuvan päänsäryn ja alkaa helpottamaan. Olen nyt ketoosissa ja ruokahalu alkanut katoamaan. Inna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samassa veneessä siis ollaan! Päänsärkyä ja hiilarihimoa "odotellessa", mutta eiköhän se pian ohi mene :) Onnea sullekin kovasti! Tule ilmoittelemaan miten sujuu :)

      Poista
  5. Isosti tsemppiä Superdieettiin! Löysin blogisi ja jään seurailemaan. Itsellä niin ikään mittava projekti tälle vuodelle, mutta aion kokeilla kuinka pitkälle pääsen omin voimin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hienoa, että olet tehnyt päätöksen elämäntapamuutoksesta :) Onnea!

      Poista
  6. Hei Iris! Minulla on sinulle blogissani tunnustus/haaste :) Toivottavasti kukaan ei ole sinulle tällaista vielä lähettänyt!

    VastaaPoista
  7. Hei,

    Halusin vain kysellä onko sinulta koskaan mitattu kortisoliarvoja?

    Tsemiä laihdutukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, ei ole otettu. Ainakaan tietääkseni. :) Miksi niin?

      Kiitos tsemistä!

      Poista
    2. Koska mä ylihysterisoin :-D. Ei vaine, mä olen viime aikoina vaan tullut todella tutuksi Cushingin syndrooman/taudin kanssa ja nykyään mä en muuta osaakaan kun tuijottaa ihmisiä kaduilla ja blogeissa ja missä vaan ja miettiä et josko noidenkin ongelmat on jotain ihan muuta kun laiskuutta tai huonoa itsekuria.

      Suomeksi tietoa ei niin hirveesti ole ja kun Cushingissa on myös syklisiä ja lieviä muotoja, on tiedonetsintä helpompaa englanniksi. Mä olen tullut huomaamaan että kyse on ennemmin harvoin diagnosoidusta kuin harvinaisesta sairaudesta.

      Mut enivei. Tuli vaan tarve kysyä. En halua mitenkään huolestuttaa, olet melko varmasti vaan lihava ;-D. Jos joskus tulevaisuudessa kuitenkin tulee sellainen tunne että joku muu mättää kuin pelkkä paino, on Cushingin syndrooma/tauti yksi vaihtoehto (monien muiden joukossa tietysti).

      Poista
  8. Oli ihan pakko tulla sanomaan, että lykkyä pyttyyn! Itselläni on samantyyliset tavoitteet painonpudotuksen kanssa ja inspiroivaa nähdä, kun joku toinen tarttuu itseään niskasta kiinni. Vaikka lähtöpainoni on aavistuksen suurempi, olisi ihan mahtavaa päättää vuosi 2013 satasen alituksella. Itse tein radikaaliratkaisun ja muutin vuodeksi vaakani ulottumattomiin, joten saas nähdä mitä se kapine näyttää kun taas uskaltaudun lähietäisyyksille.

    Tsemppiä!

    VastaaPoista