maanantai 7. tammikuuta 2013

Hyviä ja huonoja uutisia

Hyvät ensin. Eilen sitten alkoi superdieetti, ja koko päivä tuntuikin menevän ruoan laitossa, eväiden teossa, aamupala-aineiden punnitsemisessa ja pussittamisessa valmiiksi ja ylipäätään tutustuessa ruokavalioon. Ruoka oli hyvää mutta kyllä nälkä iski muutaman kerran päivässä. Hetki menee vatsan tottua tähän uuteen ruokavalioon. Tein myös lihastreenin, joka oli hyvä mutta todella tehokas. Sen jälkeen itse asiassa tuli huono olo, oli sen verran rankka (alkukunnolle).

Huonompia uutisia on sitten se, että sairastuin eilen illalla flunssaan. Olo on ihan hirveä ja kuumettakin on. Nyt täytyy siis luopua liikunnasta, vaikka harmittaakin, kun kunto olisi lähtenyt varmasti nousuun. Harmittaa myös, kun tätä on odotettu niin kauan - ja nyt tuntuu että "kaikki menee pilalle". En aio luovuttaa, vaan syön ruokavaliosta niitä ruokia mitkä maistuvat, mutta kyllähän se pistää ärsyttämään. Täytyy vain toivoa, että paranen pikaisesti. Tuntuu turhalta olla koko superdieettiä treenamatta, kun silloin ei parhaita tuloksia saavuteta. Ja kuitenkin ohjelma on maksullinen.

Nyt ei muuta tällä kertaa, mä lähden sohvalle lepäämään. Mukavaa viikkoa kaikille!

11 kommenttia:

  1. Moi! Toi flunssa on vaan ihan pienen pieni hidaste, nyt koitat pitää ruokavaliosta kiinni! Ei oo helppoo kipeenä, ainakaan mulle oo koskana ollu. Toivotaan että se ois pikaflunssa, et pääset loppuviikosta jo treenaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa treenaaminen jäädä pariksi viikoksi, jos kyseessä keuhkoputkentulehdus. :( Mutta tosiaan, ruokavalio on tärkeämpi.

      Poista
  2. Syöt vaan tasan ohjeitten mukaan flunssasta huolimatta, onhan siinä mistä valitakin, jos joku tietty ruoka-aine ei uppoa. Ei niitä kiloja lipsumalla pudoteta, ja syöt niin paljon kun listassa lukee niin aineenvaihduntakin toimii flunssasta huolimatta. Liikkeelle sitten kun on pari kuumeetonta päivää. Nyt eteenpäin vain ilman tekosyitä! Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kyllä millään ole pystynyt syömään tuota määrää, varsinkin kun ei ole mikään normiflunssa.

      Poista
  3. Moikka,

    Aikoinaan kun vedin ensimmäisen GFG sairastuin myös. Kroppasi saattaa niin sanotusti säikähtää äkkinäistä muutosta. Joku ohjeisti tuolloin googlettamaan flu like symptoms.

    Nyt vaan lepäät ja pidät kiinni ruokavaliosta. Silloin kun on paljon rasvaa poltettavana kiloja tippuu vaikka ei liikkuisi.

    Esimerkkinä mieheni ja minä vedimme GFG mies laihtui melkein 9 kiloa ilman liikuntaa. Minä liikunnalla hieman vajaa 5.

    Päätin itsekin lähteä mukaan ja oma projekti starttaa päivän jäljessä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin ajattelin itsekin alkuun, mutta virustautia tämä selvästi on. Keuhkoperäinen sellainen. Eiköhän tää tästä helpota parin päivän lepäilyllä.
      Kiva, kun lähdit myös mukaan! :)

      Poista
  4. Kyllä se siitä! Lepäät vaan nyt rauhassa sen lunssan pois ja pidät ruokavaliosta 100% kiinni, sillä painonpudotuksestahan 80% on ruokavalion ansiota, loput tulee treeneistä. Eli vaikka koko SD menisikin sängyn pohjalla, mutta ruoka pysyy puhtaana niin tuloksia tulee varmasti!

    Tsemppiä ja pikaista paranemista! :)

    VastaaPoista
  5. Ihanaa, kun blogisi on herännyt jälleen kunnolla "eloon" ja alat toteuttamaan unelmaasi!:) Mielenkiinnolla seuraan matkaasi täältä ruudun toiselta puolelta.:)

    ja flunssassa ollaan täälläkin, miten ärsyttävää! Just kun olin suunnitellut ja erittäin motivoitunut salitreeneihin yms.;( Mutta, nyt pitää keskittyä vaan 100% ruokavalioon ja jatkaa liikuntaa sitten, kun vointi sen sallii!

    Tsemppiä ja pikaista paranemista!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, mustakin on ihanaa, että olen tehnyt sen päätöksen vihdoin. Eikä näitä kiloja hetkessä pudoteta, mutta tärkeintähän onkin se hyvän olon etsiminen terveellisestä ruoasta.

      Turhauttaa kyllä sairastuminen just kun on tarkat suunnitelmat treeneistä yms. Mutta ei voi mitään! Paranemisia sullekin!! :)

      Poista