tiistai 8. tammikuuta 2013

Still sick

Kiitos hirmuisesti kannustusviesteistä. Tällä hetkellä olo on niin kamala, että toivoisin vain parantumista. En saa kunnolla henkeä, keuhkoihin sattuu, tv:tä en jaksa katsoa. Kuumetta on ollut 1,5 vuorokautta. Nyt on hieman parempi olo buranan ansiosta, niin tulin piipahtamaan koneella. Muuten vuorokausi on mennyt käytännössä nukkuessa ja sekin niin, että herään puolen tunnin välein vaihtamaan asentoa kun sattuu joka paikkaan. Superdieettiruoka ei maistu, en voisi nyt kuvitella syöväni lihaa tai kasviksia. Ainoa mikä menee alas on marjat, mehukeitto, ja hedelmätkin vaikka ne ei kuulu mun ruokavalioon. Maitorahkan sain alas, kun proteiiniakin pitäisi saada.

Tiedän kyllä kaloreiden jäävän alemmaksi kuin superdieetissä, joten en murehdi siitä nyt etten syö 100% ohjeiden mukaan. Heti kun olo tokenee, toivottavasti parissa päivässä, siirryn noudattamaan säännöllistä ja tarkkaa ruokailu sd:n mukaisesti. Harmittaa ihan älyttömästi, mutta kuten joku kommentoi, tämä on vain pieni hidaste eikä estä mun painonpudotusta jos miettii koko vuoden tavoitteena. Nyt keskityn paranemiseen, huomenna on lääkärireissu edessä, jos selviäisi syy tähän keuhkokipuun. Mä itse epäilen keuhkoputkentulehdusta.

Tällä hetkellä on onnellinen ihanasta miehestä, joka passaa ja hoitaa mua, vaikka se on itsekin hieman kipeänä.

Pakko vielä todeta, että tää on varmaan eka kerta kun oon sairaana, enkä mussuta sohvalla suklaata.. yleensä se on ainoa, mikä maistuu :D


3 kommenttia:

  1. Voi ei! Paljon paljon paranemisia! Meillähän vieraili ennen joulua tommonen samanlainen kauhee kröhä ja tuntu et itellä meni 3 viikkoa ennenkun se parani.

    VastaaPoista
  2. Joko oot parantunut ja päässyt vauhtiin superdieetin suhteen? :)

    VastaaPoista