torstai 27. joulukuuta 2012

Mielikuvaharjoittelua?

Tuntui siltä, että haluan hieman uudistaa blogini ulkonäköä, edellinen oli jotenkin liian harmaa nykyiseen olotilaan. Liian pirteää en kuitenkaan halunnut tehdä :) Uskon että aktivoidun blogissani enemmän, nyt kun superdieettikin alkaa. Mä toivon, että siitä löytyy keino mun painonpudotukseen. Ja tämä blogini saa olla yksi motivaattori.

Yksi syy taas löytyi lisää pudottaa painoa. Kaunis joululahjaksi saatu kaulakoru/riipus, joka kiristää kaulan ympärillä. Samoin mun kengännumero on kasvanut pari numeroa viimeisten vuosien aikana, kun painokin on noussut. Jouluvalokuvissa katson itseäni ja tunnen häpeää, en mä koskaan ole ollut näin iso.

Mä oon päättänyt noudattaa superdieetin ruokavaliota todella tarkasti, vaikka pari ongelmakohtaa superdieetin aikana tuleekin. Pari juhlaa + laivareissu. Mutta aion tehdä tarkan suunnitelman sitten lähempänä niiden ajankohtia.

Yksi tapa lisätä motivaatiota, on mielikuvaharjoittelu. Täytyy keskittyä siihen ihan oikeasti. Kuvitella, millainen olo on, kun tavoite on saavutettu ja on ihan oikeasti onnistunut edes jossakin elämässään! Saanut toteutettua yhden suurimman unelmansa! Millainen olo silloin mahtaakaan olla. Löysin hyvän kuvan aiheeseen, ja se oli pakko jättää tuonne reunallekin itselleni (ja lukijoille) motivaattoriksi.


P.S. Toivottavasti voisin vuoden päästä kirjoittaa samankaltaisen tekstin, kuin Jelissa omassa blogissaan: http://jelissa-everystepmatters.blogspot.fi/2012/12/vuosi-2012-itsensa-loytamisen-vuosi.html
Ihan mahtava saavutus ja kirjoitus.





4 kommenttia:

  1. Mielettömän kannustava toi valokuva. Tuo on hyvä, vuoden päästä voisi oikeasti olla jo sellainen kuin on aina halunnut... Pakko yrittää. Tuo kuva pitäisi kaikkien tulostaa ja liimata johonkin näytille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taidankin tulostaa tuon meidän jääkaapin oveen! Jos raivais sen kaikista muista lappusista :D Ainiin, ja laitoin tuon tekstin myös tietokoneen taustakuvaksi, jotta ihan oikeasti katsoisin sitä päivittäin. Jostainhan se tsemppi on revittävä!

      Poista
  2. Uusi lukija ilmoittautuu! :) Kuvaidea on niin näppärä, että taidan kehittää jonkun samantyylisen! Lompakon päälle kun pistää niin muistuttaa aina, mihin sitä pyritään ;)

    Jelissa on tehnyt mielettömän työn painonpudotuksessaan, onneksi jokainen meistä voi ottaa hänestä mallia ja saavuttaa unelmiaan! Vuosi -13, täältä tullaan röyhkeinä ja tavoitteita täynnä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, kiva saada uusia lukijoita!! :) Mä tuun vastavierailulle sun blogiin myös, ehdottomasti.
      Tavoitteita täynnä, todellakin, kohti vuotta 2013!:)

      Poista