torstai 20. joulukuuta 2012

Joulu tullut on

Ihanaa, kun joulu tulee! Joulukuu on mukavaa ja tunnelmallista aikaa. Lähdemme jouluksi pois niin pääsee myös vähän niinkuin lomalle.

Painoasiaa en ole stressannut nyt hirveästi, eihän se asioita mihinkään muuta. Viime viikolla koitin syödä kevyemmin ja paino putosikin kilon. Ihan normaalia ruokaa olen nytkin syönyt, en aina edes iltapalaa enkä herkkuja. Tänään tosin söin kebabrullan.. mutta olen tosi innoissani, koska ilmoittauduin Fitfarmin superdieettiin! Kuten joku viime tekstiin oli kommentoinut, ettei superdieetistä välttämättä ole apua, koska kärsin BED-syömishäiriöstä, niin haluan silti kokeilla. Ja uskon, että motivaatio ja vahva usko onnistumiseen määrittelee nimenomaan sen, onnistuuko vai ei. Tiedän ihmisiä, joilla on todella pitkä historia ylipainon ja laihdutuksen kanssa ja ovat onnistuneet superdieetin avulla. Siinä on niin selkeät ohjeet, enkä halua poiketa annetuista ohjeista.

Katsotaan, mitä siitä tulee. Odotukset ainakin ovat kovat. Olen myös saanut pari haastetta joihin en ole ehtinyt vastata. Katsotaan jos joku päivä saisin aikaiseksi :) Aktivoidun täällä blogissakin ihan varmasti taas enemmän superdieetin alkaessa 7.1.!

Nyt mä haluan toivottaa kaikille lukijoille RENTOUTTAVAA JA NAUTINNOLLISTA JOULUA! Jouluna ei kaloreita lasketa :)



1 kommentti:

  1. Kiitos ja ihanaa joulua sinulle myös! Jouluna todellakin otetaan rennosti, kyllä sitä saa välillä rentoutua kaikeasta arkisesta. :)

    VastaaPoista