sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Tunnustus


Sain Eliltä tunnustuksen blogissaan Muutos lähtee minusta. Kiitos Eli! Itse luen blogiasi päivittäin, ja mahtavaa kuinka paljon olet vuosien aikana pudottanutkaan. Ja mua kiinnostaa ulkomailla asumisesi, sekä tietysti meitä yhdistää rakkaus uintiin ja veteen. Mahtavaa kuulla erilaisesta elämisestä "maapallon toisella puolen".


Tunnustuksen säännöt:
1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen.
2. Anna tunnustus eteenpäin 5:lle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3. Kopioi Post it -lappu ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain Post it -lapulla ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.


Iris antaa tunnustuksensa seuraaville bloggaajille, välittämättä siitä, onko kyseinen bloggaaja jo saanut tunnustuksen. Varmasti lämmittää mieltä saada useampi, eikä tietenkään tarvitse itse antaa tunnustuksiaan uudestaan.

1. Jelissan blogi Every step matters on antanut minulle motivaatiota enemmän kuin olisin uskonut. Blogi todistaa, että reilusti ylipainoinen ihminen voi todellakin oppia elinikäiset terveelliset elämäntavat! Jelissa on ihana pirteä ja energinen nuori nainen, ja minun esikuvani :D Haluaisin siis itsekin jonain päivänä olla yhtä energinen ja saada terveellisestä ruokavaliosta pysyvän. Kuten Jelissa on kertonut, hän ei enää mieti ruokaa muuta kuin energian antajana ja miettii, millainen ruokavalio sopii treeneihin parhaiten. Hän myös osaa herkutella hyvällä omalla tunnolla ilman, että se kuitenkaan "pilaa laihtumista". Ihan mahtava blogi, varmasti saa hyvän mielen sitä lukiessaan! Niin - ja pakko vielä mainita, että Jelissa näyttää miten myös isokokoisempi nainen voi näyttää ihan superhyvältä oikeanlaisissa vaatteissa ;) Muotiakin siis blogissa on - tykkään!

2. PinkyBlingin blogia Sokerikuningatar luen myös sitä mukaa, kun postauksia tulee. PinkyBling on kaunis nuori nainen, kahden pienen lapsen äiti, ja silti jaksaa pudottaa painoa sekä treenata. Vaikka hän laihduttaa normaalipainon rajoissa, teksteissä on silti paljon samanlaista ajattelua kuin minullakin, ja olemme jotenkin "samassa veneessä" aina motivaation suhteen, ja herkkujen syömisen! Onneksi tsemppaamme toisiamme ;) Iso plussa tosi elämän kuvista.

3. Gwenndelinin blogi Roskaruokaympyrä on tosi mielenkiintoinen. Ehkä eniten kaikista blogeista lähinnä minua itseäni. Pudotettavaa on reilusti, niinkuin minullakin, ajatuksemme myös ovat samantyylisiä. Gwenndelin harrastaa myös joogaa, kuten minäkin. Blogi vaan on tosi koukuttava ja kiinnostava! Hän kirjoittaa positiivisesti, jota myös ihannoin, koska itse sorrun toisinaan valittamiseen :D

4. Mrs J :n blogi Viiden vuoden projekti on melko uusi tuttavuuteni. Blogi on koukuttava, vaikka toisinaan onkin hiljaiseloa. Hänellä on paljon pudotettavaa ja etsii motivaatiotaan haaveena oma lapsi jonain päivänä. Sama motivaatio siis, kuin minullakin!

5. Finden blogi You can do it antaa hirveästi motivaatiota liikkumaan! Finde on tosi pirtsakka ja paljon liikkuva nainen. Blogissa on paljon kuvia hänestä itsestään ja treenailuistaan. Tykkään kovasti pohdinnoista, joita kovin monissa laihdutusblogeissa ei ole! 



Tämmöistä tällä kertaa. Ihanaa kun on blogeja, jotka antavat niin paljon motivaatiota, energiaa ja tsemppiä mulle (ja meille kaikille elämäntaparemppaajille). En ole koskaan käyttänyt blogeja "laihdutuskeinoina", mutta siis tää tsempin määrä on kyllä uskomaton! Kiitos vaan kaikille bloggaajille :)



2 kommenttia: