lauantai 22. syyskuuta 2012

Lovely Saturday

Tänään on ollut mukava päivä! Meillä on tosiaan vieraita kylässä. Päivällä käytiin uimahallissa, vesijuoksin 30min, sitten venyteltiin noin 15min ja lopuksi vielä tein pari uintilenkkiä. Poreamme ja sauna rentoutti "treenin" ;) Kaloreita paloi energynetin mukaan 600! Päätin, että alan vesijuoksemaan ihanassa uimahallissamme viikoittain. Viikonloppu on erityisen hyvää aikaa vesijuoksulle. Se on vaan niin ihanaa.



Kävimme sitten syömässä Amarillossa. Olin etukäteen katsonut annoksien kalorimääriä enkä halunnut syödä mitään 3000kcal ateriaa, joten tilasin Muchos Nachos Chickenin jonka kalorimäärä oli noin 1000. Se oli tosi hyvää ja täyttävää - ehkä kolmasosa jäi syömättä, koska olin niin täynnä! Alkupaloja ja jälkkäreitä ei tilattu. Taviskokiksen kylläkin join ruoan kanssa.



Kotona keitettiin kahvit ja syötiin ihanaa fazerkakkua. Söin noin 2cm siivun.


Illalla herkuttelemme vielä mädillä, smetanalla ja sipulilla. Joko ruisleivän päällä tai ruiskuppien kanssa. Toisen inho voi olla toisen herkku :D


Huomenna mennään käymään metsässä, katsomassa jos löytyisi puolukoita (tai sieniä).

Toivottavasti muillakin on ollut kiva lauantai!

5 kommenttia:

  1. anteeksi mitä kakkua tuo on............ ei ois saanu laittaa tota kuvaa... varmasti ollut herkullista :)

    VastaaPoista
  2. Fazerina-kakku oli ihanaa! Sellaista pehmeää, moussetyylistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja ihan Prismasta sai kakkuhyllyltä missä on kermakakkuja, leivoksia jne ;)

      Poista
  3. Ihana kuulla, että tykkäsit vesijuoksusta ja aiot käydä säännöllisesti, minunkin on pakko saada tuo juoksuvyö :) En jaksaisi enää odottaa!

    Kivan kuuloinen lauantai sinulla! :)

    VastaaPoista