perjantai 28. syyskuuta 2012

Kohti ensimmäistä tavoitetta

Aloitin painonpudotusurakan 133,6 kilosta. Ensimmäinen tavoite on 120kg jolloin myös olen pudottanut 10% painostani. Tänä ihanana perjantaiaamuna painoni oli 126,4kg eli kokonaispudotus -7,2kg! Ekaan tavoitteeseen on siis alle puolet jäljellä, ja uskon pääseväni siihen jouluun mennessä.

Päivitin tuonne oikeaan reunaan myös liikuntatickeriä. Tähän mennessä syyskuun aikana olen liikkunut 8 kertaa. Aika paljon saa liikkua et yltää tuonne neljään kymppiin, mut täytyy sit lisäillä vaikka sauvakävelylenkkejä ;) Olen tosi tyytyväinen, et olen saanut itseni liikkumaan ja alkanut nauttimaan liikunnasta. Ensimmäistä kertaa jumppa ei tunnu pakkopullalta vaan oikein odotan sitä, eikä tulis mieleenkään jättää välistä. Eilinen jumppa oli ihan mahtava, sain purettua energiaa ja hiki virtasi. Inhoan sellaisia hitaita jumppia, joissa ei kunnolla edes hengästy.

Mukavaa syysperjantaita, vaikkakin sateista sellaista, kaikille! Antaa sienten kasvaa metsissä :D




5 kommenttia:

  1. Hienosti on kyllä sulla paino tippunut :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva kuulla, että oot tykänny jumpasta!! :)
    Ei se jumppa oo kivaa jos ei siinä hiki valu niin että meinaat liukastua siihen, hengästy niin että on pakko miettiä kuoletko tai luulet vaan yksinkertasesti kuolevasi mutta sitten löydätkin jostain energiaa hyppäämään vielä muutaman sentin korkeemmalle ;)

    VastaaPoista
  3. Onneksi olkoon pudotuksesta. Hieno alku. :)

    VastaaPoista
  4. Hieno pudotus ja tavoite jo näköpiirissä. :) Kiva, että olet tykännyt uusista liikuntaharrastuksista, sieltä se liikunnan ilo löytyy. :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommenteista ja tsempeistä! :)

    VastaaPoista