tiistai 4. syyskuuta 2012

Blaah

Harmittaa, olen edelleen 300 grammaa painavampi kuin viime perjantaina. Perjantaina ja lauantaina tuli jotain 3000kcal, sunnuntaina söin 1700kcal, eilen 2060kcal. :( Eilen tuli liikaa kaloreita, kun söin yhden suklaapatukan. Tänään pyrin 1800 kaloriin.

Syön hiilihydraatteja noin 150-200g (37%) päivässä, proteiinia 90-100g (22%) ja rasvaa 80-90g (42%). Nuo prosenttilukemat ovat tältä päivältä. Periaatteessa prosenttina hiilihydraatteja ei ole liikaa, mutta mielestäni rasvan määrä tuntuu hurjalta? Ja kiloklubi valittaa edelleen, että syön liikaa eläinperäisiä eli kovia rasvoja. Hävettää myöntää, mutten ole aikoihin syönyt maitorahkaa iltapalaksi vaikka on pitänyt. Yleensä kalorit ei ole riittäneet iltapalaan ja eilen ostin kaupasta turkkilaista jogurttia kun teki kovasti mieli, syön sitä illalla mansikoiden kanssa. Se on ihanaa! Mun täytyy pian alkaa syömään eväitä töissä niin saan rytmin tähän ruokailuun, ja tietäisin ainakin syöväni terveellisesti. Nyt tuntuu, että töissä tulee syötyä liikaa, kun kotona ei juurikaan ole nälkä. Ja silti syön kotonakin, ettei sitten illalla se kostautuisi syömishimoilla.

Jotenkin nyt harmittaa, kun paino ei ole laskenut, tuntuu että pitäisi liikkua mutta olen sairastellut pari viikkoa niin en oikein ole päässyt liikuntaa edes aloittamaan. Ensi viikolla onneksi alkaa jumppa ja jooga, jännitän jo valmiiksi mitenhän siellä pärjään! Joogaan pitäisi ottaa mukaan joogamatto ja mukavat vaatteet, ei mulla oikein ole kumpaakaan. Taidan laittaa mun perusjumppavaatteet päälle (urheilu t-paita sekä urheilucaprit) vaikkei ne maailman mukavimmat olekaan. Ja mattoa mulla ei ole! Millainenhan sen pitäisi olla?

Viikonloppuna lähden baariin (ennen sitä mennään syömään) joten kaloreita tulee ihan varmasti. Aion kuitenkin yrittää pitää hauskaa ja toivoa, että parantuisin siihen mennessä. Olo on kyllä tosi kurja. Taitaa flunssaa nyt olla liikkeellä aika kovastikin. Pahoittelen surkeaa valitusta, mutta ei voi mitään. Nyt taidan lähteä sohvalle katsomaan tv:tä, ainoa asia mitä just nyt jaksaa tehdä. Koittakaahan te pysyä terveinä!


www.weheartit.com



6 kommenttia:

  1. Tsemppiä, kokeile vaikkapa ottaa muutama päivä vähän kevyemmin ja sitten voit huoletta nauttia viikonlopusta ystävien seurassa! :)

    Minullekkin kiloklubi valittaa kovista rasvoista, mutta en välitä. Syön mielummin rasvaisia maitotuotteita, kun rasvattomia-lisäainesekoituksia, sekä mielummin vaikkapa kookosöljyä kun kevyt margariinia.

    VastaaPoista
  2. Joogaan kannattaa varata myös joku huppari tms, jos se sisältää loppurentoutuksen niin sitten tulee kylmä eikä pysty rentoutumaan. Ihan perus jumppamatto, melkeen millanne vaan kelpaa. Tosi vähänhän siinä matolla yleensä joogassa tehdään, eli varmaan sellanen perus taiteltavakin menee :) Ainakin minun joogakokemuksellani sanoisin näin.

    Joskus kun kiloklubia päivittelin niin mullakin iso ongelma oli tuo rasvapallura. Vähän sain apua kun sekoittelin amntelijauhetta aamu ja iltarahkaan :)

    Toivottavasti flunssa alkaa pian hellitäämään, täällä aletaan pikku hiljaa olla terveiden kirjoissa, onneksi! :)

    VastaaPoista
  3. Älä murehdi! Uskon että saat fiilikset taas esiin kunnon asenteella. Pää pystyssä eteenpäin, peli ei ole menetetty :)

    VastaaPoista
  4. Nyt vaan uuteen nousuun! Tsemppiä! <3

    VastaaPoista
  5. Pikaisia paranemisia. Flunssa on kelju tauti. Äläkä murehdi liikkumattomuudesta, koska kipeänä ei edes saa hikijumppaa tehdä.

    VastaaPoista
  6. Eikös proteiinia suositella syömään jopa 1,5 grammaa/painokilo? Tuohon nähden ehkä vähän vähänlaisesti?

    Kovista ja pehmeistä rasvoista sanon vaan sen, että meillä koko homma meni siihen et koko perheen kolesteroliarvot (myös 3v poikamme) on aika hurjat kun ihan sattumalta mitattiin. Pähkäilen tässä nyt kovasti, että mitä tekisin asialle. Ainakin turkkilaiset jogut ja punaiset maidot sekä ei-rasvattomat punaiset lihat päätyvät vähäksi aikaa pois meidän ruokavaliosta ja rasva otetaan öljyistä. Itelläni on vielä paastosokeri ollut koholla, niin sitäkin joutuu seurailemaan aika tarkasti...

    Mites kasviksien laita? Puolet lautasella kasviksia?

    Jooga on muuten tosi ihanaa (kunhan ei ole astangaa):D Ihana syksyä sinulle!

    Niin ja eksyin tänne ekaa kertaa:)

    VastaaPoista