sunnuntai 12. elokuuta 2012

Vitsi mikä fiilis!!

Tätä on vaikea uskoa, mun itsekään, mutta tein just 7km sauvakävelylenkin! Siitä on melkein vuosi, kun olen mitään varsinaisesti liikuntaa harrastanut (jos ei uimista/vesijuoksua lasketa, koska en ole tehnyt sitä kuntoilumielessä). Aamulla tuli vaan sellanen tunne, että tänään voisin käydä sauvakävelemässä pitkästä pitkästä aikaa ja aloittaa sitä kautta liikunnan tukemaan painonpudotusta. Vuokraelokuvakin oli pakko palauttaa, joten samalla sitten ajoin pururadan lähelle ja tein kaiken lisäksi sen pidemmän lenkin eli 7km. Lyhyempi muistaakseni on 3km. Kuuntelin musiikkia samalla spotifystä, niin se motivoi jatkamaan. Aikaa meni 1h 22min ja kaloreita kului sekä energynetin että kiloklubin mukaan vähän vajaa 800! Nyt on ihan mahtava fiilis, kello ei ole edes kahta ja mä oon jo käynyt LENKILLÄ. Tää on niin harvinaista mulle Liikunnasta tulee kyllä ihana fiilis. Kun vielä sais lenkkikaverin, niin se olis paljon mukavampaa.

Lenkin miinuspuolena oli surkeet kuulokkeet, jotka ei pysyneet mun korvissa ja päätin palkkapäivänä mennä ostamaan uudet, paremmat, sellaiset sporttikuulokkeet, jotka pysyvät korvissa:

Toinen miinuspuoli oli rakko vasemmassa jalassa, sekä oikean jalan kipeytyminen ihan etureidestä kantapäähän asti. Toivotaan, että kivut ja rakot vähenee, mitä enemmän sauvakävelyä alkaa harrastamaan.

Tämä päivä alkoi muutes herkkuaamiaisella: ihana tuore juustosämpylä (ostin kaupan tuorehyllyltä tasan 2kpl) täytteenään juustoa, meetvurstia, kurkkua, tomaattia ja salaattia. Mansikka-banaani-rahkasmoothie. Kahvi, sekä jälkkäriksi suklaakonvehti. Smoothieta en jaksanut kokonaan juoda, joten join sen just äsken lenkin jälkeen palautusjuomana/välipalana.



4 kommenttia:

  1. Onnittelut sauvakävelylenkistä, metsässä on niin ihana kävellä, minun tulee aina mentyä suomen reissuilla :) Nyt ota lepopäivä tai kaksi ja kokeile uudestaan, toivottavasti kivut ja vaivat vähitellen helpottaa!

    Mäkin usein toivon, että olisipa joku lenkkikaveri! :)

    ps. Herkullisen näkönen eväs sulla siinä! ;) Kelpais, nälkäisenä täällä kirjoitellaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juu taukoa pidetään ja katsotaan sitte uusiksi :D

      Poista
  2. Mulla on kans ongelma, että toisessa korvassa ei meinaa kuulokkeet pysyä! Nyt uuden puhelimen mukana tuli onneks sellaset suipot, joihin saa sen pään vaihdettua niin ne pysyy vähän paremmin korvassa. Tuollaisia korvan taa laitettavai en pysty lasien kanssa pitämään, kun ne sitten inhottavasti painaa.

    Jee, tuo oli varmaan tehokas lenkki, sauvoilla saa aina hyvin vauhtia ja vähän treeniä yläkropallekkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä lenkki vaatii kyllä kunnon kuulokkeet! Taidan olla ilman musiikkia kunnes sellaiset saan, niin ei mene koko ajan hermot niiden putoamiseen ;)

      Sauvoilla saa kyllä hyvää treeniä verrattuna tavalliseen kävelyyn.

      Poista