tiistai 14. elokuuta 2012

Kuulumisia

Jalat on älyttömän kipeät vieläkin sunnuntaisesta lenkistä, sattuu joka askeleella säärilihaksiin. Oon koittanut joka käänteessä venytellä niitä.

Eilen ei syömiset menneet ihan suunnitelmien mukaan: käytiin pizzalla. Hyvä puoli oli se, että söimme pizzan puoliksi. Jee! Ja tulin kyllä ihan täyteen siitä puolikkaasta. Normaalisti loput "joutuu" tuomaan kotiin, kun ei jaksa kokonaista. En osaa yhtään sanoa kuinka paljon puolikkaassa (melko pienessä) pizzassa on kaloreita, mutta jos 1000 niin eilisen päivän kalorit oli silloin jotain 1900. Silti tänä aamuna paino oli +400 grammaa.

Alkaa ahdistamaan tää, kun laihdutus ei tuota mitään tuloksia. Olen ollut monta viikkoa niin tarkka kaloreissa, ja odottanut vaan sitä päivää, kun paino putoaa kerralla paljon. Sama lukema ollut vaa'assa koko viikon, jos ei oteta huomioon tän päivän +400g. Aargh. No kyllähän tuollainen suolainen ja rasvainen ruoka kerää nestettä.

Noh, katsotaan mitä paino näyttää huomenna. Tuo pizza harmittaa, mutta toisaalta se oli hyvää, eikä se maailmaa kaada. Nyt kun vaan paino lähtis laskuun niin se motivoisi.


7 kommenttia:

  1. tuossa kaloreiden laskemisessa pitää muistaa se, että ei ole ihan sama mistä kalorinsa ottaa. eli lisäämällä proteiinia ja kasviksia ja vähentämällä turhia hiilareita alkaa paino varmaan laskea rivakammin. :) kannattaa panostaa laadukkaaseen ruokaan. pizza ei nimittäin kovin laadukasta ruokaa ole :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tosiaan mun ruoka on muuttunut ihan täysin aikaisemmasta ja kiloklubin pallot lähes joka päivä täysin vihreät. Kasviksia 600-700g päivässä, kasvirasvaa lisään puuroon ja paistan oliiviöljyssä lihat, jne. Kuitua tulee 30g päivässä ja kananmunia ja maitorahkaa syön väli/iltapalaksi. Ja paino ei tosiaan ole muuttunut. Turhia hiilareita ei juuri mistään enää tule.

      Tuo pizza nyt olikin vaan repsahdus, ei se nyt mun ruokavalioon kuulu normaalisti eikä selitä monen viikon painon jumitusta.

      Poista
    2. Periaatteessa kuulostais ihan hyvältä siis :) Kroppa ei vaan aina pysy mukana muutoksessa, mulla itselläni on jumi menossa niin osaan kyllä samaistua :/ Pitäisi vaan yrittää olla stressaamatta, unohtaa vaaka, juoda vettä, liikkuakin vähän jne. :D

      Toivottavasti en tuolla aikaisemmalla kommentillani loukannut, se ei ollut tarkoitus :(

      Poista
    3. No en kyllä tuossa postauksessani sen enempää kirjoitellut että se tosiaan oli ihan repsahdus ja tämmönen yllätysruokailu :D Mitä ei todellakaan olisi pitänyt tehdä. Ennen tuli kyllä syötyä roskaruokaa joka viikko, nyt on ollut useampi viikko taukoa ja oon siitä ylpeä. :)

      Syön töissä lounasta, joka on melko hiilaripitoista, joten ajattelin alkaa ottamaan omat proteiinipitoiset eväät, koska ei välttämättä lounaalla eikä kotona tarvitse mitään hiilihydraattia muuta kuin kasviksia (ja aamulla syön puuron). Se vois meinaan pistää painon laskemaan.

      Poista
    4. Noniin, no sittenhän sulla on menny hyvin! Totuus on se, että repsuja tulee melkeinpä kaikille. Häpeäkseni myönnän, että itseltäni loppui juuri n.2kk kestävä repsuilukausi. :D (Onnistuin syömään terveellisesti n.4 päivää viikosta ja loput meni perseelleen)

      Kuulostaa hyvältä plääniltä tuo :) Päivittele tänne blogiin sitten, millainen olo on ilman "lounashiilareita"!

      Poista
  2. Noihin säärin suosittelen venyttelyn lisäksi hierontaa (hiero sääriluun sisäosaa eli taitaa olla leveä kantalihasta, puristellen eli toisella kädellä työntö ja toisella veto yhtäaikaa sekä alhaalta ylöspäin tapahtuvaa hierontaa) ja kylmähoitoa. Itse penikkataudin neljästi kokeneena voin kertoa, että noiden kyllä pitäisi auttaa säärikipuihi. Lepoa aerobisestakin kannattaa muutama päivä pitää ja jos lenkille on pakko mennä (niin kuin minun, tässä varmaan syy uusimiseen) niin kylmä ja hieronta välittömästi lenkin päätyttyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä! :) Olenkin yrittänyt hieroa (ns. rullaushoitoa) mutta tuota kylmää täytyykin kokeilla. Ja kävelylle en pääse uudestaan ennen kuin pystyn kunnolla kävelemään :D

      Poista