perjantai 24. elokuuta 2012

Vaakaongelmia ja flunssaa

Viikko on sujunut ihan mukavasti. Olen pysynyt kalorirajoissa, vaikkakin pallot eivät aina ole olleet vihreät. Paino on kuitenkin laskenut pikku hiljaa ja kokonaispudotus on -5,4kg. Tämä tahti tuntuu hitaalta, mutta kuitenkin hyvältä, koska tätä ruokavaliota on helppo noudattaa eikä mielitekoja ole ollut! :)

Olo kyllä tuntuu hoikistuneelta, ja tänään mittasin, että vyötäröltä on lähtenyt 7cm! Olen kyllä todella iloinen. Sairastuin flunssaan pari päivää sitten, joten taitaa viikonloppu mennä levätessä. Olin ajatellut liikkua ainakin sauvakävelemällä, mutta ehkä parempi jättää väliin ja koittaa parantua flunssasta - se on inhottavaa, jos se pitkittyy siksi ettei vaan ole levännyt.

Mielitekoihin vielä palatakseni. Alkuviikko oli niiden suhteen vaikea. Teki mieli yhtä sun toista. Nyt olen ihmetellyt, miten ei oikeastaan mitään tee mieli. En tiedä onko ruokahalu mennyt flunssan johdosta. Tänään kävin kaupassa ja ostin itselleni karkkia, se sai sitten riittää tälle viikonlopulle. Tänään on tullut syötyä lähinnä sitä mikä maistuu, ja ne karkit, niin kaloreita tuli 2390. Huomenna ei siis passaa mennä yli noin paljon!

Ostettiin mangoja kaupasta pitkästä aikaa, ja ne oli ihania. Joskus oon ostanut huonolaatuisia, mutta nämä oli tosi mehukkaita ja just sopivan kypsiä. Huomenna ajattelin tehdä mangosta smoothien väli- tai iltapalaksi. Ruoaksi teen perunamuusia + lohipyöryköitä ja höyrytettyä parsakaalia. Ja ajattelin kokeilla karppimutakakkua. Siinä on vaan ihan älyttömästi kaloreita, joten ei passaa tehdä kuin kolmas osa siitä määrästä, mitä ohjeessa lukee.

Ilmoittauduin nyt sitten jumppaan! Apua! Onkohan musta käymään siellä? Viime vuonna ilmoittauduin myöskin, mutta en käynyt kuin muutaman kerran, joten rahat meni haaskoon. En vaan jaksanut mennä. Jumppa oli maanantaisin ja koska viime syksy ja talvi oli muutenkin henkisesti kovin rankkoja, niin en vaan jaksanut mennä. Nyt aion tsempata itseni joka viikko osallistumaan.

Aloitan siis tavallisen jumpan, joka sisältää askelsarjoja ja lihaskunto-osuutta. Sen lisäksi aloitan hathajoogan. Ja yritän sitä vesijuoksua, jos alkais käymään uimahallissa. Pitää ensin vaan selvittää, saako sieltä juoksuvyötä lainaan vai vienkö omani mennessäni.

3 kommenttia:

  1. Mullakin kävi viimeksi tanssikurssille osallistuessa niin että kävin pari kertaa ja sit en enää jaksanutkaan :/ Onneks meillä on nyt blogit joihin on paljon kivempi päivitellä niitä zumbassa/jumpassa käymisiä kun niitä "en jaksanut mennä" -päivityksiä? ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin! Pakkohan niissä on käydä, niin voi päivittää blogiin millaista oli ;) Noloahan se olisi jättää käymättä.

      Poista
  2. Karppiherkkupäivinä kannattaa syödä muutenkin vähähiilihydraattisesti, muuten se karppiherkkujen rasva yhdistettynä 'normaaliin' runsashiilihydraattiseen ruokavalioon tietää lihomista :) Karppauksen laihduttava ideahan perustuu siihen että rasvaisia ruokia ei jaksa syödä niin paljon silloin kun insuliini on alhaalla, mutta jos insuliini on koholla (eli on syöty samana päivänä leipää, perunaa, pastaa, sokeria jne) niin silloin karppiherkkuja tulee helposti syötyä liikaa.

    VastaaPoista