keskiviikko 1. elokuuta 2012

Punnitus

Paino oli noussut 900g viime viikosta, eli ei pahasti. Eiköhän se paino äkkiä lähde laskuun! Nyt on motivaatiota vaikka muille jakaa, toivotaan, että se tällä kertaa myös pitää. Tarttis tulostaa itsestään joku ihan hirveä kuva, vaikka jääkaapin oveen, ja sitten toisaalta sellainen kuva missä on ollut hoikempi, niin se ehkä lisäisi tahtoa sitten kun tulee vaikea paikka tai repsahdus.

Tämän päivän ruokasuunnitelma näyttää tältä:

Aamupala: Kolmen viljan puuro leseillä (+1tl oliiviöljyä) + mansikkakiisseliä sekä ruisnäkkileipä margariinilla
Välipala: Pilttiä ja banaani
Ruoka: Couscous-possu-kasvis-wokki, salaattia
Iltapala: Maustamaton rahkajogurtti + mansikkakiisseliä, ruisnäkkäri margariinilla.

1109kcal, liian vähän. Yritän saada sen 1700, ettei sitten tule mielitekoja ja repsahduksia. Täytyy vaikka keittää ruoan kanssa pari kananmunaa.

Ainiin, mittailin vyötärön ja navan. Aika samoissa lukemissa kun painokin. Nyt on helpompi seurata myös senttien kaventumista.

Katselin muuten yhtenä päivänä valokuvia suunnilleen 1-3 vuoden takaa ja näytän kauniilta ja paljon hoikemmalta kuin nyt. En ymmärrä, miten silloin on itsestä tuntunut, että olen ihan älyttömän kokoinen ja hirveä valas. En ole nähnyt itseäni missään vaiheessa hyvännäköisenä, vaikka olin 20kg hoikempi kuin nyt. Muistan myös silloin, kun olin lähes normaalipainoinen nuorena, niin tunsin itseni todella lihavaksi henkisesti. Kai sitä vaan täytyy opetella hyväksymään peilikuvansa pikku hiljaa samalla kun laihtuu.


2 kommenttia:

  1. Hyvää kehitystä, jos kehonkuvasi on paremmalla mallilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enemmänkin ongelma on siinä, että en tällä hetkellä (todellakaan) pidä peilikuvastani, mutta pelkään että vaikka laihdun niin pidän silti itseäni ihan kamalan suurena :D Mutta tosiaan, kehonkuvaan(kin) täytyy kiinnittää huomiota tässä matkan varrella kohti hoikempaa minää.

      Poista