torstai 9. elokuuta 2012

Pikkuherkkuja

Kuva: We heart it

Tänään on tullut poikettua "normaalista" ruokarutiinista mutta kuitenkaan en kadu mitään, vaan olen syönyt vähän herkkuja hyvällä omalla tunnolla. Kalorit 1850 tältä päivältä. Mun on tehnyt mieli subwayn patonkia, ja mies toi meille ruoaksi paahtopaistipatongin puoliksi. Oli ihanaa, mutta olisin voinut syödä kokonaisenkin! Toisaalta on hyvä opetella kohtuullisuutta ruokailussa. Sitten söin yhden tutti frutti -karkkiaskin (17g) sekä pienen palan jäätelöä. Muuten olenkin syönyt samalla kaavalla, aamuksi puuroa ja iltapalaksi smoothie. Tämän iltaiseen smoothieen laitoin 100g vadelmia omalta pihalta ja 200g mansikoita, tuli ihanan marjainen ja sain kasvispallon vihreäksi kiloklubissa!

Mun päätä on tänään särkenyt, ja huomaan hartioiden olevan ihan jumissa. Johtuu varmaan siitä, kun tein eilen hartialiikkeitä uudella jumppakuminauhalla. Täytyis alkaa tekemään niitä liikkeitä päivittäin, niin voisi jatkuva hartiajumitus laueta. Ehkä.

Ei tällä kertaa muuta asiaa, olen niin väsynyt, että pakko päästä unten maille!

2 kommenttia:

  1. Eiköhän nuo subit oo kuitenkin aika terveellisiä. Itse laihdutuksen aloittaessani vaihdoin Hesen ateriat subeihin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne terveellisiä on, ainoastaan huomasin, ettei tuo puolikas subi pitänyt nälkää juurikaan, koska proteiinia siinä on tosi vähän (paahtopaistissa). Muutama ohut siivu. Eihän tuollainen pehmeä leipäkään nälkää pidä, mutta kyllä se terveellinen herkku on verrattuna Hesen aterioihin! Ehdottomasti. Jatkossa menen subwayhin lounaalle, jos tulee sellainen tilanne, että pakko johonkin mennä (esim.kaupungilla ollessa).

      Poista