perjantai 10. elokuuta 2012

Perjantaipölinää

Mikähän siinä on, kun aina nukkumaanmennessä alkaa himottamaan tietyt ruoat? Syön kyllä yleensä iltapalan joskus yhdeksältä, ja menen nukkumaan kahdentoista aikaan niin vähän on jo nälkä siinä vaiheessa. Nyt monta päivää mun on tehnyt mieli ihan älyttömästi lohta, siis graavilohta tai kylmäsavulohta. Se on vaan niin hyvää. Samoin mun tekee mieli sushia. Täytyypä tehdä joku viikonloppu vaikkapa.

Lähden kohta citymarkettiin tarjousostoksille. Voin lisätä sitten kuvan mun ostoksista. ;) Huomenna on ensimmäinen sallittu herkkupäivä, jolloin olen laskenut kalorit sinne 2500:een. Suunnitelma herkkupäiväksi:

Aamupala: Kaurapuuro maidolla.
Välipala: Jotain pientä ja kevyttä, lähdetään käymään kaupungilla niin pakko olla "hätävara" mukana ettei sorruta heseen!
Päivällinen: Mausteinen wokki (possu-riisi-kesäkurpitsa-paprika-purjo-chili +mausteet).
Iltapala: Ruisnappeja kylmäsavulohi-tuorejuusto-levitteellä (nam!!!), itsetehtyjä suklaakonvehteja ehkä 100g edestä. Jos mies ostaa juustonaksuja, joita hänen on tehnyt mieli (ei syö noita lohinappeja), niin syön niitä 50-80 grammaa.

Toistaiseksi ei tee mieli irtokarkkia tai pizzaa/hampurilaista. Toivotaan, että tuo herkkulista sitten kans pitää.


Asensin muuten puhelimeen Libra-sovelluksen. Siihen merkataan mahdollisimman usein oma paino ja se näyttää painon "todellisen" laskun, sekä painonlaskun mukaisen odotetun laskun. Sen avulla pystyy seuraamaan omaa painotaulukkoa. Suosittelen, sovellus on ihan ilmainen :)


7 kommenttia:

  1. Mikä puhelin sulla on? :) Koitin kattoo Lumiaani muttei löytyny..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HTC:n android -puhelin. Tuolta google play -kaupasta latasin ton :)

      Poista
  2. Itse käytän Physicsdiet.com -websivua joka näyttäisi käyttävän samaa logiikkaa. Itsellänikin on Android-puhelin, pitää katsastaa millainen tuo Libra on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mies on käyttänyt tuota jo jonkun aikaa, ja sai houkuteltua sen mullekin. Mun on helpompi aamuisin merkata siihen paino, kun en ennen töihin lähtöä avaa konetta koskaan niin saa suoraan johonkin ylös.

      Poista
  3. Itsetehtyjä suklaakonvehteja... nam :P
    Lohi on munkin lemppari, jotenkin vain aina kauhistelen niitä sen kaloreita, vaikka hyvää rasvaahan se vain on! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan lohi on terveellistä ja kalorithan on kuitenkin lähes samat kuin vaikka jauhelihassa.

      Ostin tänään lisää lohta pakkaseen, kun kerta tarjouksessa oli niin tulee vähän useammin syötyä ;)

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista