sunnuntai 19. elokuuta 2012

Herkkupäivän jälkeen

Herkullista, ei todellakaan vähäkalorista pitsaa, herkkupäivänä. Mun puolen täytteenä itsetehty tomaattikastike, jauhelihaa, muutama salamisiivu, kapriksia, oliiveja sekä tuoretta valkosipulia. Nam! Laittaisin pitsaan myös aurajuustoa, mutten raaskinut ostaa enää, koska sitä jäisi sitten niin paljon (eli tulisi syötyä sellaisenaan :D).


Eiliset kalorit oli kylläkin järkyttävät, vajaa 3000. Karkkia meni 320g. Jatkossa yritän ostaa 150g, koska huomasin, että elokuvaa katsoessa tuo määrä riitti, ne muut karkit olin napostellut pitkin päivää. Tänään paino oli sitten kivat +1,7kg. Tänään yritän syödä vähän kevyemmin, 1500-1600kcal ja katsoa jos ei sada niin lähteä ehkä sauvakävelemään.

Teen ruoaksi tänään kesäkurpitsa-jauhelihavuokaa. Vähän lasagnetyylisesti. Aamupalaksi kaurapuuroa ja iltapalaksi marjasmoothie. Pitsaa jäi 2 palaa ja karkkia 80 grammaa, voi siis olla että ne syön pois, eihän niitä kaappiin voi jättää :D

Nyt on hieman turvonnut olo... niinkuin tällä kisulla ;)


4 kommenttia:

  1. Herkkupäivien jälkeen olo on aina ihan turvoksissa, mutta siitä on taas hyvä jatkaa ja kroppakin tykkää välillä tankkauksesta, että paino voi sitten kääntyä laskuun :) Tuo pitsa näyttää kyllä tosi hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, tankkaus tekee hyvää painonpudotukselle!

      Poista
  2. Itseäni aina ihmetyttää miksi sitä pidetään itsestäänselvyytenä että herkuttelun jälkeen pitää turvota - omasta mielestäni turvotus on merkki siitä että on syöty jotain omalle keholleen sopimatonta. Itselläni yleensä herkkupäivien jälkeen paino suorastaan humahtaa alaspäin, ja vatsa on litteä (niin litteä mitä se tällä yli 100 kilon painolla voi olla ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni herkkupäivänä saa syödä niitä herkkuja, jotka ovat hyvin epäterveellisiä tai kaloripitoisia. Mulle tämmönen on pitkälti irtokarkit :D Eihän sokeri ole elimistölle terveellistä missään olosuhteissa, joten siksi se on hyvä rajoittaa yhteen päivään viikossa. Sokerista mulle tulee hieman turvonnut olo seuraavana aamuna.
      Tänään huomasin, että aamupuuron jälkeen oli taas tosi hyvä olo vatsassa.
      Toki jokaisella on omat herkkunsa, mistä pitää. Mä oon aika pitkälti lihonut karkin ansiosta enkä kyllä pystyisi olemaan niistä loppuelämääni erossa.

      Poista