sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Nälkä

Mä en tiedä miksi, mutta viime päivinä mulla on ollut nälkä koko ajan. Pari tuntia ruokailusta vatsa kurnii taas. Normaalisti pystyn olemaan pitkiäkin aikoja syömättä, mutta nyt on ollut ihan toisin. Tänään aamupalaksi tuli syötyä kolmen viljan puuro (itsetehty sekoitus ohrasta, kaurasta ja ruishiutaleista) maidolla. Ruoaksi söin kaksi tuntia sitten vähän kiinalaistyyppistä wokkia, jossa oli possua, riisiä ja eri kasviksia. Mausteina chiliä, sambal oelekkia ja soijakastiketta. Oli hyvää ja kaloreita vain 310 yhdessä annoksessa. Taidan kohta syödä välipalaksi maitorahkaa ja mansikkakeittoa.

3 kommenttia:

  1. varmaan jos ruoan laatu on muuttunu paljon niin masulla kestää tottua? tämä siis oma veikkaukseni:) ainakin kun mulla alkoi laihdutus niin nälkä oli kyllä kokoajan, vaikka oli juurikin säännöllinen ruokailurytmi ja ruoan laatu oli hyvä.

    pahoitteluni jälleen kommentista :D heh

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei se ruoan laatu hirveästi ole muuttunut ja viime viikolla tuli syötyä aika epäterveellisestikin, ja silti oli nälkä hetimmiten. Tänään on ollut vähän samaa, vaikka söin 500kcal lautasmallin mukaisen aterian. :/ Vatsalaukku varmaankin pienenee, tai jotain.

      Kiva vaan kun kommentoit =)

      Poista
  2. Syöthän tarpeeksi rasvaa ja proteiinia? Pelkkä hiilihydraatti ei pidä nälkää poissa. Jos käytät Kiloklubia, ovatko kaikki pallot vihreinä?

    VastaaPoista