maanantai 23. heinäkuuta 2012

Ensimmäinen päivä takana

Eilen laskin siis ensimmäisen kerran kaloreita, joita tuli 1900. Meillä oli kaapissa pari pientä suklaapatukkaa, jotka on nyt myöskin pois syöty! Onneksi. Leipä on mun heikkous, ja päätettiin nyt toistaiseksi olla ostamatta leipätarvikkeita, jottei myöskään tule syötyä liikaa. Näkkäriä ja margariinia ainoastaan on.

Punnitsin äsken itseni ja paino oli -1,5kg vähemmän kuin viime perjantaina. Ja eilisestä -0,9kg. Aluksi onneksi lähtee nesteitä ihan mukavasti. Mies palasi tänään lomalta töihin, joten on helpompi keskittyä oikeanlaiseen rytmiin syömisen suhteen. Aamupalaksi mun on helppo syödä puuroa, joka nytkin tuolla odottaa jäähtymistä. Ruoaksi teen tänään lihapullia, uusia perunoita ja salaattia, koska tarpeita on jääkaapissa ja kokeilen lihapullia anopin reseptillä. Ne on niin loistavia.

Tällä hetkellä on sellainen tunne, että onnistun varmasti pudottamaan painoa, jos vaan pysyn kalorisuunnitelmassa. Ja haluan pysyä siinä. Ei enää mitään tekosyitä olla syömättä terveellisesti. Tai ajatuksia "eihän ne muutama ylimääräinen sata kaloria haittaa". Tuo painolukema vaa'assa hirvittää niin paljon, mutta täytyy muistaa iloita pienistäkin pudotuksista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti