maanantai 18. tammikuuta 2016

VHH-ruokavalio

Viime viikolla tapahtui yksi ikävä repsahduspäivä (stressi, väsymys jne), joka johti viikonloppuna ihan hirveään mässäilyyn. Ja miten huono olo tuleekaan hiilareista!! Yök. Mua oksetti ja tulee sellainen tosi väsynyt/sumuinen olo. Aloin pohtia, miten tästä jatketaan ja VHH-ruokavalio on sellainen, mitä en varsinaisesti ole koskaan noudattanut. Jotenkin uskon, että mitä enemmän hiilihydraatteja syö, sitä enemmän niitä himoitsee! Tarkoitus on, että lasken edelleen kiloklubilla ja pyrin saamaan max 100g/hh päivässä eli missään täysin pannassa ne eivät ole. Pyrin vaan kiinnittämään huomiota siihen, mistä ne tulevat. Tänään eka päivä takana tätä enkä ole nälkään kuollut. :D

Aamupala: kaurapuuro raejuustolla ja puolukoilla, kananmuna, kahvi, 15g pähkinöitä
Lounas: avokado-vihersalaatti, uunilohta
Välipala: kreikkalainen jogurtti, muna
Päivällinen: broilerjauhelihaa ja uunijuureksia
Iltapala: mansikka-rahkasmoothieLiikuntaa en ole harrastanut, koska en vaan jotenkin ole ehtinyt. Ja parempi syy on se, että mun vauvalla on taas vierastuskausi menossa ja on mun perään, niin en kykene jättämään häntä hoitoon. Pitäis käydä vaunulenkillä kun ei ole liian kylmä, ja jumpata Yoogaia -palvelussa. Mun selkä on hirveän jumissa ja hartiat puutuneet koko ajan. Ei kiva juttu!

Ihana talvi! 

1 kommentti:

  1. Hei. Täällä toinen mamma, jolla 30+ kiloa pudotettavaa. Oma tavoitteeni tosin on 10-15 kg tämän vuoden aikana. Olisi hauska kuulla miten VHH on sinulla toiminut? Oma ongelmani on tunnesyöminen, josta yritän opetella eroon ja vaihtaa snacksit terveellisimmiksi. Tsemppiä!

    VastaaPoista