tiistai 12. tammikuuta 2016

Matkakuumetta

Ei ole kyllä helppoa saada kalorit mahtumaan 1900 päivässä, tosi pienestä ne ylittyy. Onneksi siis merkkaan ja lasken kaloreita, muuten söisin varmaan ihan liikaa luullen syöväni ok:sti. En vaan halua liian tiukkaa "dieettiä" tai mitään dieettiä ylipäänsä, vaan yritän mahdollisimman pitkälle mennä näin rennosti ja katsoa miten se painoon vaikuttaa. Jos koko vuoden lasken kaloreita ja syön 1900 päivässä (paitsi herkkupäivänä vähän enemmän), niin luulisi että 20-30kg olis ihan realistista pudottaa. Se vaatii itseltä vaan kärsivällisyyttä!

Tänään olen syönyt mm.

Aamupala: tattaripuuro raejuustolla ja mustikoilla
Lounas: 15cm tonnikalasub-patonki ilman juustoa (lounas ystävien kanssa)
Päivällinen: Kaalipataa (ei riisiä tms joukossa) ja ruisleipä
Välipala: Kahvi ja pieni porkkanakakku (fazer) ja eri aikaan väliapalaksi lakka-raejuustopurkki
Iltapala: yksi ruisleipä sulatejuustolla ja broilerilla, verigreippi

Nämä tekee noin 1900kcal. Nälkä tulee tosi helposti, kun vauvaa hoitaa ja tänään on juostu vaunuilla ja bussilla vaikka missä. Vauvauinnissa käytiin myös, se on ihan huippukivaa mutta väsyttävää koko perheen mielestä ;)

Pari motivaattoria tuohon -20-30kg vuoden loppuun mennessä. Ulkomaanmatka + uusi raskaus. Toiveena olisi toinen lapsi pienellä ikäerolla, mutta näillä kiloilla en haluaisi ryhtyä siihen uudestaan, kun on sitten taaperokin hoidettavana. Ja toinen on tuo matka, pitkään olen haaveillut päästä New Yorkiin, joka on ennestään tuttu kaupunki. Ollaan vähän suunniteltu matkaa sinne marras-joulukuulle. Siihen menis kaikki säästöt, mutta kerrankos täällä eletään? :D Meillä on nyt kirpparilla paljon tavaraa, ja lisääkin viedään jossain vaiheessa, niin pistetään ne rahat matkakassaan. Mulla on ihan hirveä matkakuume nyt, ja olisihan se ihanaa päästä sinne shoppailemaan pienemmän koon vaatteita!3 kommenttia:

 1. Löysin blogisi toisen kautta, ja päätin jäädä seuraamaan. 20-30kg:n pudotus on mahdollista, itse pudotin melkein 23kg viime vuonna. Itsekuria ja päättäväisyyttä se kyllä vaatii. Tsemppiä ponnisteluihin!

  VastaaPoista
 2. Jenkeissä on ihania vaatteita isommillekin ja sitä valikoimaa. Suomessa valikoimat on järkyttävät.

  Tsemppiä! Matka tms. on kyllä hyvä motivaattori.

  VastaaPoista
 3. Täältä tsempataan! Kyllä me pystytään! *kännykän haba-emoji tähän* :P

  VastaaPoista