sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Puolessa välissä

Tosiaan, kolme viikkoa on takana ja kolme viikkoa edessä. Huippujuttu! Tänään oli vaakapäivä taas. Olen murehtinut koko viikon, kun paino on noussut eikä juurikaan ole laskenut, vaikka noudatan ruokaohjetta tarkasti. Tänään paino oli kuitenkin laskenut.

122,5 kg

PUDOTUS SD:SSÄ -5,8 kg

KOKONAISPUDOTUS -11,1 kg (-8,3%)


Olen tosi tyytyväinen. Pian pääsen uudelle kilokymmenelle ;) Ja tällä kertaa alaspäin! Mun toivetavoite sd:n aikana (6 viikkoa) oli päästä 120 kiloon, ja nyt uskon sen olevan mahdollista. Olo tuntuu hoikemmalta vatsan kohdalta, eikä ihme, sillä 8cm oli lähtenyt navan seudulta. Vau! Farkut alkavat tuntua löysemmiltä, mikä on toisaalta sääli, koska ostin ne juuri joulukuussa Zizzistä, eikä ne olleet kovin halvat :D

Sain värittää palluran mun aarrekartasta. Enää 2,3kg pois niin olen laihtunut 10%. Kiva juttu! :) Kyllä kaikki herkuista luopuminen on tämän arvoista. Toisinaan tulee hetkiä, jolloin tekee mieli sortua syömään, kun ei painokaan ole laskenut. Mutta mielessä jyskyttää jokin, joka sanoo, että rasva palaa kuitenkin koko ajan ja paino tippuu sitten kerralla enemmän. Ja melkein kuusi kiloa kolmessa viikossa on hyvä tulos. Enkä edes ole harrastanut liikuntaa, joten varmasti olisin laihtunut vielä enemmän kaikkien treenien kanssa. Katsotaan jos parin viikon päästä uskaltaisin ottaa treenit mukaan.


Uusi superdieettihän alkaa 11.2, joten suosittelen tätä ehdottomasti kaikille kilojensa kanssa kamppaileville, joilla ei tunnu löytyvän itsekuria herkuista luopumiseen ja jotka ovat valmiita saamaan valmiit ruokalistat ja noudattamaan niitä! Tulokset ovat huippuja. On kolme ryhmää, joiden ruokavaliota noudatetaan: alle 10kg pudottavat, 10-20kg pudottavat ja yli 20kg pudottavat. Itse kuulun luonnollisesti tuohon viimeiseen ryhmään. Linkki: http://www.fitfarm.fi/superdieettivalmennus


Nyt täytyy lähteä kauppaan, että saa täytettyä oman jääkaappinsa rahkalla, kasviksilla ja lihalla! :) Ruoanlaittoa taas tiedossa. Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka oli ihanaa, tänään ajattelin tehdä kukkakaalisose-kesäkurpitsaraaste-jauhelihalaatikkoa. Kananmunan valkuaisia laitan sidostamaan ruoan.

Ainiin, tervetuloa uusille lukijoille!!! :) Lupasin järjestää pienen arvonnan, kun 80 lukijaa täyttyy, joten täytyypäs hankkia jotakin. ;)



Mukavaa sunnuntaita kaikille!

 

2 kommenttia:

  1. Onnea sulle paljon! Pudottamasi paino varmaan jo näkyy muillekin ulkonäössäsi ja energiassasi. Ja älä huoli niistä Zizzin farkuista, saat ne varmasti myytyä eteenpäin huuto.netissä tai Facebookin XL-kirppiksillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olossa ainakin tuntuu paremmalta ja tosiaan vatsa on pienentynyt. Ulkotakissakin huomaa, et alkaa olla tosi väljä.
      Toivotaan että vaatteet saa myytyä eteenpäin, facebookin kirppis onkin hyvä idea. Itse olen koittanut myydä tavallisella kirppiksellä joskus isoja vaatteita eikä ne ole oikein menneet kaupaksi.

      Poista