sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Punnituspäivä

Olo on näin aamupäivisin hieman parempi, sen verran suuri annos antibioottia tulee syötyä ettei ihmekään, jos ei tällä määrällä parane ;) Inhottavinta on kuitenkin jatkuva pahoinvointi, varsinkin iltaisin. Yäk.

Superdieettiä noudatin kolme päivää suunnilleen, sitten pahoinvointi ja oksetus paheni eikä ruoka maistunut. Olen elänyt mehukeitolla, piimällä, banaanilla ja puurolla. Proteiini ei vaan ole mennyt alas. Mutta aika vähän on tullut syötyä, nimittäin vaaka näytti tänään:

123,7 kg

Viikkopudotus on  -4,6kg!!!

Tuntuu hyvältä näin alkuun, ja tuo lukema motivoi. En ole yli vuoteen painanut noin "vähän". Kun miettii, että heinäkuussa painoin 133,6kg eli -9,9kg on kokonaispudotus siihen suurimpaan painoon. Mahtavaa :) Navan kohdaltakin oli lähtenyt nyt viikon aikana 5cm eli nesteet on todellakin lähteneet liikkeelle. Eihän tää superdieetin ansiota ole, koska tosiaan oon ollut sairas, mutta silti on hyvä mieli että paino on pudonnut eikä nyt dieetti  ole mennyt pilalle.

Ajattelin pikkuhiljaa siirtyä superdieettiruokavalioon. Aamuisin ainakin alkaa maistumaan ruoka, iltaisin taas pahoinvointi on voimakasta. Mä ajattelin tehdä kaalipataa. Siitä tykkään ja siinä muodossa tulee kasviksiakin syötyä paremmin tällä hetkellä.

Mua harmittaa, etten nää nyt miten sd oikeasti olisi vaikuttanut mun kehoon, jos olisin pystynyt alusta asti olemaan mukana ja suorittamaan treenit. Ensi viikolla on ainakin yksi kontrollikäynti lääkärissä ja aion kysyä, koska uskaltaa edes ajatella liikuntaa. Pelkään, että siihen saattaa mennä jopa kuukausi :(

Tämmöisiä kuulumisia tänne, mä lähden taas linnoittautumaan sohvalle täydellisten naisten kanssa!



8 kommenttia:

  1. Onnea pudotuksesta!

    Harmi että olet kipeänä, etkä ole päässyt SD nauttimaan täysillä. Mutta sinulle jää ne ruokavaliot ja liikuntaohjeet, niin voit koska vaan vetää oman SD:si alusta uudestaan.

    Minäkin sain jälleen blogini herätyttyä henkiin, uuden innostuksen saattelemana. Tervetuloa seurailemaan, olis kiva saada lukijoita ettei tarttis yksinään höpötellä. Blogihan löytyy: http://itsekurikoetuksella.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävinkin lukemassa ja kommentoimassa! Tsemppiä sinulle :)

      Poista
  2. Jos tulee tylsää, niin käy kurkkaa mun blogi, siellä on sulle haaste :)

    VastaaPoista
  3. Ihan mieletön tulos! Parantelet nyt itteäs, sullahan on SD-ohjeet niin jatkat sitten kun itse voit paremmin taas!

    VastaaPoista