torstai 30. elokuuta 2012

Syömisiä

Tänään on ollut jo paljon parempi olo, siis vatsa on ollut ihan normaali. Aamu alkoi puurolla.

www.weheartit.com

Töissä söin noin 500kcal aterian ja välipalaksi 2 ruiskuppia tuorejuustolla (yht. 40kcal, ei paha). Ruoaksi teen tänään kana-feta-salaattia. Oliiviöljyä salaatin kastikkeeksi.

www.weheartit.com

Ja iltapalaksi rahka-mansikka-mustaherukkasmoothien.

www.weheartit.com


Mä tykkään leipoa ihan älyttömästi, harmi vaan, että leivonnaiset on niin kaloripitoisia. En vielä tiedä mitä syödään lauantaina herkkupäivänä, mutta ajattelin EHKÄ leipoa näitä taivaallisia amerikkalaistyylisiä suklaahippukeksejä: Hellapoliisin suklaahippuleivät

Olin myös ajatellut tehdä ehkä itselleni sushia, mutta nyt toistaiseksi sitä ei tee mieli. Niinhän se aina menee, että kun jokin on kiellettyä itseltä, sitä himoitsee, mutta heti kun sallii sen itselleen niin himot lähtevät ;) Aika hassua kyllä!

Sunnuntaina ajateltiin tehdä miehen kanssa pitkästä aikaa italialaista ruokaa. Pastaa itsetehdyssä tomaattikastikkeessa ja naudanlihakääryleitä valkoviinissä haudutettuna (sis. yrttejä, parmesania ja prosciuttoa) ja jälkiruoaksi valkosuklaa-pannacotan. Nam!

Viikonloppuna mä haastan itseni ainakin kerran sauvakävelylenkille, jotta saan tuon mun sporttickerin käyntiin!

Olisiko ihana lenkkeillä näissä syysmaisemissa? Olis ainakin minusta :) www.weheartit.com

4 kommenttia:

  1. Millä tavalla teet tuon kanasalaatin? Minun tekisi hirveästi mieli vähentää jauhelihaa ja ostaa juuri esimerkiksi kanaa, mutta mielestäni se on usein aika mautonta... mitenkäs siihen saisi vähän makua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostan broilerin aina naturellina (en ole ikinä tykännyt marinoiduista, eikä ne ole terveellisiäkään). Paistan oliiviöljyssä, maustan suolalla, pippurilla, paprikajauheella, grillausmausteella, currylla (nyt oli mango-curry-seosta) sekä valkosipulijauheella. Tulee hyvää ja maukasta! :)

      Poista
  2. Hyvältä näyttää päivän ruokailut.:) Itse tein tänään broileripullia tomaattikastikkeessa, oli älyttömän hyvää ja kevyttä!:)

    VastaaPoista