sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Päivä meni plörinäksi

Nimittäin olin shoppailemassa ja menimme kahvilaan. Pahimmat hetket on just kaupungilla ja ulkona syömisessä. Otin laten, jossa oli ensinnäkin makusiirappia. Söin katkarapuleivän, joka vaikutti terveellisimmältä. Siinä kuitenkin oli majoneesia. Jälkkäriksi vielä suklaacroissant. Päivälliselle mentiin mun äidille, jossa söin ihan normaalia ruokaa mutta kun syötin tiedot kiloklubiin leipineen ja jälkiruokineen, tulos on ihan hirveä. Epäonnistuin tänään. Iltapalaksi aion syödä kaurapuuroa ja puolukoita, eli en luovuta tai soimaa itseäni tämän enempää. Tästä jatketaan eteenpäin. Tämän päivän kalorit on 2600 eli ehkä (toivottavasti) kulutuksen verran, mutta olis hieno oppia noissa tilanteissa toimimaan oikein. Mietin, mikä olis hyvä ruoka kaupungilla. Joku täyttävä salaatti oliiviöljykastikkeella, tai esim puolikas subway-patonki ilman majoneesia ja juustoa. Hmm. Noh, näitä sattuu ja huomenna on onneksi taas uusi päivä. Tässähän opetellaan uusia tapoja. Huomenna mennään elokuviin, ja sanoin jo miehelle, ettei saa antaa mun ostaa irtokarkkia tai popparia. Syön kotona lämpimän ruoan ennen leffaa ja sinne saan ostaa korkeintaan lightlimsan. Mä haluun oppia eroon mässäilystä.

Muuten oli kyllä kiva päivä! Löysin kaksi paitaa, joista toinen oli alennuksessa 7 euroa (norm 25), toinen oli normaalihintainen. En enää sorru ostamaan liian tiukkoja vaatteita, jotka näyttävät hyvältä päällä kun vetää vatsaa vähän sisään, mutta sitten oikeasti ne näyttävän makkarankuorilta esim. valokuvissa. :D Nuorena käytin ihan liian pieniä vaatteita, kun en löytänyt oikein sopivia. Myöhemmin isojen tyttöjen osastot on laajentuneet entisestään. Toivottavasti olisin kesällä kevyempi, ja saisin jotain uutta vaatetta kesäksi.

Noin muuten yritän olla ostamatta mahdollisimman paljon mitään. Tarkoitus olis päästä tavarasta nimenomaan eroon. Kirppispöytä on jo varattu vauvanvaatteille, niitä on mennyt aivan älyttömästi pieneksi. Tätä tahtia kirpparilla onkin hyvä käydä pari kertaa vuodessa myymässä niitä pois. Osan toki säilytän muistona ja mahdolliselle seuraavalle.

Tsemppiä kaikille uuteen viikkoon!

2 kommenttia:

 1. Mulle myös poikkeustilanteissa syöminen on ongelma. Miksi sitä ei aina syö sitä järkevintä vaan tulee mielihaluja juuri silloin?

  Mä olen päättänyt, etten osta mitään, mitä en oikeasti tarvitse. Olen myös pitkään (lue: vuosia) haalinut kirppikselle vietävää tavaraa, mutta en oikeasti saa edes varattua pöytää. Siellä pitäisi ravata pöytää siivoamassa yms. Taidan ottaa tavoitteeksi, että jos ei lähiviikkoina ole pöytää tullut hankittua, niin sitten heivaan jonnekin hyväntekeväisyyteen nuo kaikki vaatteet/tavarat. Vievät vaan varastotilaa tarpeellisemmilta tavaroilta.

  Olen myös päättänyt, etten osta kuin hanskat, kun en oikeasti tarvitse mitään. Ostan vasta sitten vaatteita, kun olen hoikistunut uudelleen. Mulla on nyt vääränkokoisia vaatteita ihan liikaa. Ainoa mitä voisin ostaa, jos mulle ei ole, on liikuntavaatteet. Niiden pitää olla kivoja isonakin.

  Tsemppiä sulle!

  VastaaPoista
 2. Kaupungilla syöminen on ikuinen haaste. Kesällä suosin pikniklounaita jostain salaattipisteestä, mutta talvella on jotenkin hankalampaa.

  VastaaPoista