lauantai 19. tammikuuta 2013

Ajatuksia Superdieetistä

Viikonloppu, ja superdieetti yleisesti on sujunut ihan liian hyvin. Tämä on mulle aivan vierasta. Mielitekoja ei ole yhtään. Siis ei yhtään! Verensokeri pysyy koko päivän tasaisena, nälkää ei ole juuri ollenkaan kun syö tasaisesti, hiilihydraatin vähyys on vienyt hiilihydraattihimot mennessään jne. Olo on tosi hyvä. Vaatteet on löystyneet ja vaakaan astun huomenna. Ihan mahtava fiilis. Superdieettajien tuki on korvaamatonta, ja yhdessä me tsempataan toisiamme. Osa repsahtaa, mut suurin osa pysyy ruodussa, ja se on tosi hieno nähdä. Ja repsahtaneetkin saavat tukea ja kannustusta jatkamaan ohjeita tarkasti.

Alussahan tämä taival vasta on, enkä osaa sanoa, miltä tuntuu kun tätä noudattaa pidempään. On ihme, jos tällä ei tuloksia saavuteta. Tuntuu hyvältä saada kropan aineenvaihdunta normaaliksi, veikkaan sen olleen aika sekaisin, kun olen jojoillut koko nuoruus- ja aikuisikäni.

Mä en malta odottaa, että saan taas liikkua. Vielä en uskalla enkä saakkaan. Tänään olis kyllä tehnyt mieli ulkoilla, kun oli niin mahtava keli, mutta varsinkaan näin kylmä pakkasilta ei tee hyvää keuhkoille. Katsotaan jos ensi viikon jälkeen uskaltaisin aloittaa jumpat ja treenit - tai ainakin rauhallisen kävelyn!

Nyt mä lähden kaalipadan tekoon. Se on tässä huono puoli, kun koko ajan saa olla ruokaa laittamassa ja tiskiä tulee älyttömästi. :D

7 kommenttia:

  1. Mä oon saanu sellasen käsityksen että monet tekee noi ruuat etukäteen moneks päiväks.. Aattelin vaan että vois helpottaa tiskivuorta kun sellanen kasaantuis vähän harvemmin viikon aikana? :)

    Mua on ehkä vähän alkanut kaduttaa etten osallistunut tohon! :D Tuntuu niin helpolta kun ei tarvii miettiä mitä syö tai miten treenaa kun kaikki on valmiiks suunniteltu :) Ehkä mä sit ens kerralla liityn mukaan jos tota vielä järjestetään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki teen ruokaa muutaman annoksen kerrallaan, mutta sanotaanko näin että kasvismäärä on ihan huikee kuinka paljon täytyy syödä ja yhteen vuokaan mahtuu korkeintaan 2-3 päivän ruoat. Sen lisäksi kun mies on mukana sd:ssä, se tekee omat ruokansa ja sen määrä on vielä suurempi, niin suunnilleen 2-3 päivän välein täytyy MOLEMPIEN tehdä ruokaa, ja sitten rasioida ne jotta tulee samankokoiset annokset, sitten kaikki leikkuulaudat, paistinpannut, uunivuoat jne :D Eli tiskiä tulee. Ja aamu-, väli- ja iltapala tehdään tehosekoittimessa ja syviä lautasia menee noihin meillä se 6 päivässä + tehosekoittimen jatkuva tiskaus :D Eli ei auta vaikka tekee monen päivän ruoat kerralla :(

      Helmikuussa alkaa myös superdieetti, suosittelen sua liittymään!! :) TOIMII!

      Poista
    2. Ai, no toivottavasti teillä on tiskikone!:D Eihän tollasia määriä jaksa kukaan tiskata! Vitsi kaikkein eniten vihaan isojen vekottimien pesemistä :D

      Kuulostaa niin helpolta että voi tehdä ison määrän kerralla ja tietää vaan napata yhden satsin mukaan kun lähtee töihin tms. Pitääkin harkita nyt tosissaan tota helmikuun superdieettiin liittymistä!:)

      Poista
  2. Kuulostaa hyvältä, homma toimii jouhevasti. :) Nostan kyllä hattua sulle, itse en pystyisi mihinkään noin kurinalaiseen ohjelmaan. :) Eikun vaan tsemppiä ja toipumisia niin pääset pian sitten liikkumaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mäkin luulin, etten pysty, mutta tässä ei tule nälkä eikä mielitekoja niin on tosi helppoa :) Ja ihan normaalia ruokaa tässä syödään, vain taivas on rajana omassa mielikuvituksessa, ainoastaan määrät on tarkkoja ja hiilihydraatteja tulee todella vähän.

      Poista
  3. Sinulle on blogitunnustus osoitteessa http://everythingsjustamatterofchoice.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista
  4. Oon ite "vanhan mallisella" superdieetillä, eli gofatgolla ja oon juuri tänään tuskaillu sitä kuinka paljon aikaa menee ruuan laittamiseen ja kuinka paljon töihinkin tarvii kuljettaa kippoja ja kuppeja. Mutta eiköhän se ole kaikki sen arvoista :)

    Tsemppiä!

    VastaaPoista